Oskiljaktigt

Jag skrev aldrig igårkväll, fastnade i ett samtal. Det känns som att våra samtal alltid börjar bra, men spårar ut till slut. Mina o M's då. Jag tror det är för att det är så mycket som är osagt som behöver bli sagt, bara att M pratar nästan aldrig. Det är så svårt att komma honom inpå skinnet, han drar sig undan direkt. Jag har försökt förklara för honom men han verkar inte förstå. Eller så förstår han men vill inte som jag. Vilket av det så är det lika bra att skita i det och bara gå vidare. Och jag säger det som om det vore världens enklaste sak, haha, Jag har försökt gå vidare i 1,5 år nu. Det har inte gått så bra, inte alls. Ååh jag orkar iiinte!! Jag ger upp helt enkelt. Så.


Du vet när man åker förbi någonting väldigt fort, och miljön runtomkring en lixom smälter ihop till en enda oskiljaktig massa? Man hinner inte med och man hinner inte urskilja detaljer, inte heller orkar man bry sig om att se efter. Så känns mitt liv justnu.


Fått tillbaka min dator

Jag har fått tillbaka min dator, har inte haft den på överlänge. Alla mina bilder och dokument är tillbaka, yees!

Liam är en liten gnällis, antagligen tänderna som är på G. Han har fått en liten lekhage där han kan sitta utan protester i några minuter, men absolut inte längre än så.

Planer för veckan har jag massor. Imorgon ska jag upp klockan fyra för att åka till Ronneby. Besiktningen av min gamla lägenhet är halv nio och för att hinna vara där då måste man ta tåget tjugo i sex, great!!
Tisdag ska jag hälsa på mina gamla skolor med lillen, roligt roligt. Sen ska vi till M så dom får umgås lite.
Onsdag ska lillen på läkarbesök och sen ska vi storhandla.
Torsdag ska jag försöka träffa Mimmi. Får se hur det blir med det :)

Men nu ska lillen ha mellis, skriver ikväll.


Det är bara en lek

Fast det är så allvarligt det bara kan bli, så känns det som att du leker med mig. Du vill att jag ska älska dig därför säger du sånna saker. Därför är du så underbar som bara du kan vara. Men vet du vad? Det är inte okej!
Tro det eller ej, men jag har också känslor. Jag gjorde mycket fel förut, det nekar jag inte till. Jag har bett om ursäkt, jag har varit ledsen. Det räcker nu? Ska dethär vara mitt straff? Att alltid älska dig? Jag vet inte vart jag ska ta vägen längre. När jag fann dig trodde jag att jag hittat mig själv, men sanningen är den att du fått mig att tappa mig själv så mycket mer än jag någonsin kunde ana. Jag är inte mig själv längre, jag lever inte för mig. Jag lever för min son, och för dig. För dig hade jag gjort allt. Allt.

Som en god vän till mig sa; Jag önskar att det någon gång var VI som fick bestämma reglerna i denhär fucking leken som kallas kärlek.

Så sant så sant.


Idag är det Michael Jackson födelsedag. Också idag han ska jordfästas. Vi saknar dig, MJ. R.I.P.


Going good

Allt funkar bra. Jag & M kommer överrens. Han fyller år idag förresten, grattis.
Dom kanske ska ses idag, vet inte riktigt hur det blir. Annars vet jag inte riktigt vad som händer idag.

Ska hälsa på min gamla skola nästa vecka, det ska verkligen bli skitkul. Både mitt gymnasie och grundskolan. Så många som vill träffa liam. Det är väl inte så vanligt med unga mammor och då vill alla träffa barnet. Men det känns som att det blir mer & mer vanligt, jag har skapat en ny trend, att bli med barn! Haha nej men jag har sett såå många gravida på de senaste.

Aja, lillen kallar.

Träffat sin pappa

Yees, igår träffade Liam sin pappa för första gången. Det var så fint & jag hade verkligen svårt att hålla tillbaka tårarna. M agerade som en pappa direkt, vilket förvånande mig men ändå gjorde mig glad. Han passade så bra som pappa, och det var så vackert. Han träffade också sin farmor och fick massor av kläder.

Allt som allt så var det väldigt lyckat och jag kunde inte varit gladare för Liams skull. M är sig lik, bara större. Inte tjock nu alltså, men han har vuxit. Mognat. Han kommer bli en fantastisk pappa. Många bilder togs, men M kände sig inte bekväm med att jag la ut dom här så det blir inga bilder tyvärr! Kanske någon gång i framtiden.

Många som undrat vad som hände med mig, hur jag kände mig när jag fick träffa M. Ska jag vara ärlig så var det mycket blandade känslor. Jag gick från att vara ledsen till glad för att gå till att vara arg. Men jag tycker om honom. Det har jag alltid gjort och kommer alltid göra. Han är en underbar människa och det vackraste jag vet förutom min son. Haha ja, jag vet, en kille som är vacker men han är faktiskt det. Hoppas Liam tar efter det när han är större också. 

 Idag ska jag in till Malmö och äta middag, shoppa och sen kanske vi ska upp till M igen. Som btw fyller år på fredag, grattis grattis!

When your down..

Herregud vad tråkigt jag haft det idag. Jag känner mig ledsen & ensam konstant. Jag vet inte varför. Min mamma säger förlossningsdepression, vad vet jag. Och jag saknar Alexander. Så mycket. Men jag kan inte vara med honom just nu, det går bara inte. Imorgon ska vi på babysim, och alexander följer med. Ska bli så skönt att få träffa honom.

Hem till M på tisdag. Jag vill inte, men jag måste. Jag vill inte göra som honom, backa ur så fort det blir jobbigt. Och jag vill ju att Liam ska träffa sin pappa, jag vill ju verkligen det. Varför måste det vara så svårt? Kunde vi inte bara ha lekt dendär lyckliga familjen från första början och sen låta det vara så? Usch. Det är jobbigt att alltid vara ledsen. Du har förstört mig.

...

M var sjuk igår. Och han var faktiskt sjuk så jag känner mig inte värst arg. Ska hem till honom på tisdag så han får träffa lillen. Är dock inte bekväm med att vara hemma hos honom faktiskt . det var så längesen ju allting. Usch ja .. Får väl se hur det går.

Ikväll ska jag faktiskt festa. Det är ju sista dagen på malmöfestivalen och då måste jag vara där! Jag & anna kommer ha överkul. Nu ska jag snart in till Malmö på ett möte så jag får skynda.

Imorgon

Imorgon ska Liam träffa sin pappa, för första gången. Jag pratade med honom idag, blev förvånade över att han ens svarade och än mer förvånad när han faktiskt lät glad över att träffa sin son. Något jag inte hört tidigare.. Det känns som att jag har så himla mycket att säga honom, men ändå inte. Han sårade mig så otroligt jävla mycket och jag borde hata honom. Ändå gör jag inte det. Kanske lite. Isåfall en sådan hatkärlek. Vet inte heller hur jag kommer reagera när jag får se honom imorgon, antinger faller jag väl isär eller blir starkare. Jag gör ju allt detta för Liams skull, hade det inte varit för Liam hade jag ju gått vidare för längesen.

Får komma med uppdatering imorgon .. Natti!

Regn, regn..

Ja vad det börjat regna nu de senaste dagarna ? Kan ju inte direkt klaga då jag tyckt det varit för varmt annars men ändå .. liite sol kan de allt vara.

Idag var vi på babysim & det blev verkligen en hit! Lillen älskade det! Plus att jag tyckte det var supermysigt att bada med sötungen. Jag pratade också med Liams gammelmormor, berättade om att M sagt att han skulle träffa Liam på torsdag och herregud vad glad hon blev. Jag hoppas verkligen för allas skull att han tar tag i sig själv och träffar sin son nu .. Inget mer gömmande från verkligheten tycker jag. Han är ändå en pappa, vare sig han vill det eller ej !

Ikväll märkte jag att min älskade son börjar komma tillbaka till sitt riktiga jag iställer för djävulsungen Damien. Detta har också varit efterlängtat! Sedan han fick femmånaders vaccinationen har han varit jäklig rent ut sagt! Flera gånger om dagen har man velat lämna tillbaka honom på bb ;) .

Men nu ska jag sova, är heelt utmattad efter simmningen. Mycket jobb för att vara i vattnet i en halvtimme ..


All good things must come to an end.

Yes. Tog slut igår med pojkvännen. Kände att jag behöver lite egentid.. Måste hitta mig själv igen. Känns som att jag tappat bort mig själv i allt dethär, i rollen som mamma & flickvän. Jag fick lixom inte riktigt plats, jag själv då alltså. Det är en obehaglig känsla, att tappa sig själv. Jag vet inte längre vem jag är.

Var på malmöfestivalen i fredags iaf, jag hade mycket kul. Att bara få vara med vännerna igen, precis som innan. Pratade också med M. Givetvis. Han sa att han ska träffa lillen på torsdag .. jag räknar inte med det men visst hade det varit kul om Liam fick träffa sin pappa. Det är väl dags nu...

Malmöfestivalen!

Oh yees, imorgon är de malmöfestivalen! Då blir de partey på höög nivå. Mamma är snäll och ställer upp som barnvakt så jag kan få komma ut lite. Blir att dra till Anna dricka lite och sen vidare till Malmöfestivalen.

Pippin blev bra igen och flög iväg, min mamma var överledsen och saknar den fortfarande haha.

Liam fick sitt fem månaders vaccin och har varit en plåga sen dess... usch & fy känner knappt igen honom. Han blev dock lite bättre när älskling kom hit idag. Kanske har saknat honom! Blir säkert bättre när lillen får börja på babysimmet på måndag.

Godnatt folket !

Bild på pippin

Här kommer då bilden på den lilla duvan. Nu sover lillen och jag är totalt utmattad och ska snart lägga mig också .. Förhoppningsvis få sova hela natten !



Absolut ingenting

Jag har en sånhär tråkig period. Det händer absolut ingenting.. Förutom att vi hittat en duvunge som numer bor i vårt kök. Att kalla den söt är en stoor överdrift, men den behöver hjälp så den får bo här ett tag ! Lägger in en bild på den senare idag :) .

Ska också söka till förskola nu, så Liam har en säker plats när han ska börja. Imorgon ska vi gå på de första bvc-besöket här i Dalby. Och lillen ska få 5-månaders vaccinet, stackars liten!

Två månader idag

Idag är det två månader mellan mig och älsklingen. Tiden har gått så himla fort. Ikväll firas det med lite vin och mycket mys.


Trötter

Så trött jag är! Och dövarmt är det också.. Nu sover lillen sen länge, med inte annat än ett tunt lakan över sig för att det är så varmt. Och även det lakanet är mest för själva mysandets skull..  Orkar inte skriva ett långt inlägg med en massa strunt, så lika bra att sluta här så hörs vi imorgon! Sov gott .

Lägger in en bild också, på mitt lilla charmtroll.


P-stav inne

Yesbox, nu sitter p-staven där den ska. Förhoppningsvis. Gjorde inte alls ont att sätta in den, dock kändes det lite efteråt och har också lämnat ett stort blåmärke. Har varit dålig på att uppdatera, vilket jag är väldigt ofta tycker jag.

Imorgon ska allt de sista flyttas från min lägenhet och till ett förråd. Sen den siste augusti är det inte längre min lägenhet ! Annars händer det väl inte så värst mycket i mitt liv, lillen växer så de knakar, knappt man hänger med. Nu tar han sig fram genom att rulla, kanske inte lika effektivt som att krypa men han är min son och då kan man knappast förvänta sig det normala. Speciellt eftersom jag själv hoppade fram på rumpan tills jag började gå. Märkte också idag att han fått mina öron, dvs utstående! Synd om honom som har kort hår och inte kan dölja dom .. När jag var liten tejpade min mamma in mina öron tills jag fick hår, elakt tycker jag.

Justdet, malmöfestivalen närmar sig och jag längtar! Igår ringde min syster, okej inte min riktiga syster men inte långt ifrån. Hon har gjort en del fel vändor och sitter på en låst anstalt, men sa igår att hon ska förflyttas till en öppen och får lov att vara ute till 2 på helgerna. Så hon följer antagligen också med till malmöfestivalen. Trevligt trevligt. Hoppas på att träffa M med lillen på malmöfestivalen, ska ringa honom angående det. Tror dock inte han vill, men jag är skyldig min son att försöka. Jag förstår verkligen inte hur man kan ignorera sin egna son så. Han måste ju ändå känna sig hemsk? Jag menar, hur sover man om nätterna? En del av mig tycker synd om honom. Vet inte heller hur jag reagerar om vi träffas, det har gått så lång tid. Wait for it ..... 1,5 år sedan vi senast sågs!! Vet fortfarande inte hur jag känner angående det.. Får väl se hur det blir.

Menmen, nu är det mellanmåls dags för lillen här. Skriver antagligen ett inlägg ikväll också, njut av sommarvärmen!

Hemma igen

Yes, nu är vi hemma igen. Efter mycket flyttande och mycket isär & ihopskruvande är det mesta äntligen färdigt. Har också hittat ett förråd till mina möbler som inte får plats i mitt gamla barndomsrum. Känns skönt att det mesta är färdigt, och att vi faktiskt kommer någon vart med allt dethär. Har också gjort en budget idag, det behövdes verkligen. Mina pengar f´örsvinner alltids och jag verkar aldrig ha någon aning om vart dem tar vägen. Nu ska det bli ändring på det!

Nervös inför imorgon, ska sätta in P-stav .. En stav, (ändå stor!) ska sättas in i min arm, KLART det kommer göra ont. Eller? Ni som gjort detta och har positiva erfarenheter att dela med er av, var goda kommentera :) .  Hade gärna haft ett barn till nu om det inte vore för en trotsande pojkvän och en väntande skolgång. Vill inte göra detta ensam fler gånger, och vill helst ha gått färdigt skolan innan nästa bebbe ploppar.

Kom på en grej när jag läste en annan tjejs blogg, hon skrev om det jag tänkt på så mycket men inte kunnat uttrycka det riktigt. Jag kommer ha kontakt med M föralltid. Vi har ett barn ihop, och även om han inte träffat liam än så kommer vi alltid ha ett band. Alltid. Kommer jag alltid känna såhär då? Ska det alltid vara såhär?


                                                                  Usch.



                                          Föralltid är en lång tid.

RSS 2.0