Halloween!

Ja och vad gör jag? Jag sitter hemma med godis och väntar på att alla skräckfilmer ska börja. Var faktiskt ute på en fest igår och hade skitkul! Jag gick med Mimmi till en av hennes kompisar. Dock träffade jag en gammal klasskramrat på festen & vi hade jättetrevligt. Det blev mycket dans & mycket sång så min röst är inte direkt på topp idag.

Nu saknar jag bara älskling, som är ifrån mig alldeles för mycket om man frågar mig. Skärpning Morgan! Imorgon ska jag träna för första gången på det "nya" gymmet! Jag är super excited. 

Happy Halloween på er alla!

 TheAllSeeingEye! om Godmorgon:
VI? snarare JAG lagade pannkakor! och någon träning blev det ikke!

 
Tyst med dig min älskade! Imorgon SKA vi träna. Run fatboy run!

Godmorgon

Nu sitter jag i älsklings rum i Malmö. Liam och Morgan ligger kvar i sängen och tittar på mig, underbart vacker familj jag har. Igår blev det lite shopping, jag handlade gymkort, ett linne och ett par skor. Eller, pappa betalade för mina skor. Tack älskade pappsen! Jag är en mardröm att handla skor med, då jag är så jäkla kräsen. Men nu är jag riktigt nöjd. Ett par vita sneakers med en skön fodring :) .

Idag ska vi laga pannkakor till frukost. Fin start på dagen när man ska börja träna va? Aja lite gott får man unna sig. Sedan blir det trääning! Oh vad jag ser fram emot det. Har inte tränat på hur länge som helst.


Trött

Denna morgonen är jag otroligt trött, men jag kan inte förstå varför. Liam sov gott hela natten & jag var i säng vid 11-tiden. Ändå är jag heelt utmattad.

Nyduschad nu, och lillen sover. Ska strax börja göra mig iordning, för första gången på väldigt länge. Sen blir det att skaffa gymkort! Nu ska här tränas! Det har blivit en hel del onyttigheter på senaste tiden men det ska d bli ändring på.


Så gott som frisk

Japp, nu kan jag inte längre skylla på sjukdom över att jag uppdaterar dåligt. Jag är nästan helt frisk nu, vilket känns väldigt skönt. Det har inte varit lätt direkt, är otroligt tacksam över den underbara pojkvännen som varit här hela tiden och hjälpt till.

Och vet ni vad som händer nu? Jo nu är det dags fär mig att börja träna. Imorgon när jag träffat älsklingen, hade jag tänkt att jag skulle gå iväg och skaffa mig ett gymkort på SATS. Inga undanflykter, utan bara hårdträning! Kommer gå skitbra, speciellt med Morgan där som motivation. Ska bli sjukt kul att träna tillsammans med en pojkvän, det har jag faktiskt aldrig gjort förr. Tror man kan motivera varandra ännu mer som par. Kul ska det bli iaf, & nyttigt är de också.

Nu ska jag strax se på skräckfilm & sen äre sovdags, om jag ens orkar hålla mig uppe hela filmen. Halloween-vecka på tv400 ju, och det måste man utnyttja. Iaf om man är skräckfantast som jag. Godnatt på er !

Bättre

Jag mår bättre nu, nästan helt frisk! Känns superbra och jag är på topp. Nyss åkte älsklingen hem, men imorgon åker jag in till Malmö och ska sova där med honom. Mys mys.

Sen ska älsklingen ta liam fredag till lördag, vet inte riktigt om jag ska vara hemma och ta d lugnt eller gå ut ? Får se hur jag gör :)


Lever fortfarande

Ja visst lever jag, med nöd & näppe.. Men är faktiskt på bättringsvägen, långsamt men säkert... En plågsam sjukdom är det, men det finns dom som har det värre. Ni får ha överseende med min dåliga uppdatering!


Maat

Nu ska älskling och lillen gå iväg och köpa hem pizza till oss. Underbara familj som tar hand om mig när jag är sjuk! Morgan har verkligen varit helt underbar, låtit mig få vila ut ordentligt.

Sen blir det sova för min del & hoppas på att febern inte blir för hög..


sjuk sjuk sjuk

Fortfarande jättesjuk. Vi vet nu att det är svininfluensan. Älskling är här och tar hand om mig & Liam. Jag har verkligen världens bästa pojkvän. Inatt låg jag med höög feber och frossa, Liam skrek och vägrade sova. Han nattade Liam samtidigt som han satt med mig och baddade min panna med kallt vatten. Vet inte vad jag hade gjort utan honom .. Verkligen det bästa någonsin.

Ikväll ska han gå iväg och köpa pizza till oss, så får jag se om jag kan äta. Har typ inte ätit alls sen jag blev såhär sjuk. Skriver kanske senare om febern inte är för hög..


Anonym om Godmorgon:
när är bloggawards?
Har du svininfluensan?:O
Krya på dig?(:

Bloggawards visades igår 19.30 på tv400 :)
Ja, tyvärr... Tack så mycket!

Godmorgon

Morron allihopa. Idag mår jag bättre men är låångt ifrån frisk. Kan knappt prata så ont jag har i min hals, jobbigt jobbigt..  & Jag saknar min älskling. Han kommer idag och tar hand om mig & lillen. Film & mys ikväll.

Justdet, bloggawards visas ju ikväll. Fler än jag som ska se det? Grattis Foki!


Bara värre

Jag har blivit värre & värre och fått väldigt hög feber på kort tid. Svininfluensan? Jag misstänker det ja .. USSCH. Blir vårdcentralen imorgon.. Så jag får kollat upp vad det är. Älskling kommer hit och hjälper mig med Liam. Att ha 40 graders feber och ta hand om bebis samtidigt är inte det lättaste...

Jag går nog och lägger mig nu, känner mig helt utpumpad. Godnatt!


Sjuker..

Det hände över en natt! Jag kände av lite halsont igårkväll men inget jag tänkte på. Nu är jag riktigt sjuk! Mår illa, har ont i lederna, och världens halsont. Jag låter nog som en man. Usch usch usch säger jag bara..

Det finns ju inga pauser i mammajobbet, hur ska man orka? Man får helt enkelt stå ut! Och tvätten tvättar inte sig själv heller .. Nej nu får jag ta tag i saker istället. Hörs senare!


Dött?

Nej jag lever fortfarande, men min blogg har minst sagt varit död de senaste två dagarna. Sorry! Men vi mår bra hela familjen. Jag & lillen har spenderat natten med älskling hemma hos hans mormor. Det vill säga liams gammelmormor? Om jag inte har fel.. Iaf så var det supermysigt, för hon är en av de snällaste människorna på jorden. Dock har hon ingen dator så det är därför jag inte uppdaterat som jag ska.

Nu är jag iaf hemma igen. Imorgon ska jag verkligen tvätta upp all min tvätt och inte bara lite av den.. Ska också städa lite. Behövs ju kan jag säga. Och på lördag kommer älsklingen och ska förhoppningsvis stanna hela veckan. Lycka!

Det blir nog kvällens & dagens enda inlägg.. Jag är otroligt trött, man sover ju aldrig lika bra borta. Men nu är jag tillbaka i min skööna säng igen. Godnatt skitungar!


Natti natti

Nu är jag ordentligt med trött, så jag säger godnatt! Både DH & AA var grymt, som vanligt. Hur många här tittar på båda dessa serier? Hade varit kul o veta ^^,

Imorgon ska jag & älsk hälsa på gammel-mormor. Trevligt!

Godnatt!

Tiisdag

Ja allihopa nu är det tisdag, vad innebär detta? Desperate houswifes & Andra avenyn! DH är redan i full gång så jag passar på att blogga lite i pausen.

Dagen spenderades i Malmö med älsklingen och med Mimmi. Skitkul hade vi, förutom att det är så jäkla kallt. Fryser fortfarande, känns som att kylan sitter in i skelettet. Måste verklige hitta en vinterjacka nu .. är så jävla kräsen när det gäller sånt bara.

Dagens irritations moment! När jag skulle gå på bussen från Malmö satt det fyra översminkade små fjortisar i barnvagnsutrymmet. De bara stirrade på mig, & jag blev faktiskt tvungen att förklara för dem att de får fan ta mig flytta på sig, för det är ett barnvagnsutrymme. Hur korkade får man bli? Sminket har väl trängt in i hjärnan på dom.

Morning

Godmorgon alla läsare! Jag sitter just nu & avnjuter en supergod frukost, varma mackor med tomat&purjolök som ny ingrediens. Yum. Lillen sitter brevid och suger på en macka :)

Vid 10-10.30 ska lillen sova, då hoppar jag in i duschen, gör mig iordning, sen går jag till läkaren & därefter bär det av till Malmö och träffa Mimmi !


Love is love

Nu sover lillen sött & det är egentid på hög nivå. Jag undviker att gå & lägga mig, för det känns så tomt i sängen nu. När älsklingen varit här hela helgen och värmt mig om nätterna, så ska jag helt plötsligt sova själv? Usch .. Älskling kom tillbaka!

Förr eller senare får jag ju gå och lägga mig, & då blir det med en film. Ska först byta lakan då en extremt störig och väldigt hårig hund passat på att lägga sig i min säng då jag glömde stänga dörren... Hundjäkel!

Imorgon ska jag först träffa läkaren (ja, igen. Ni måste tro att jag har någon dödlig sjukdom, men så är det icke! Dock är det för privat för att prata om i bloggen så ni får vara nyfikna.) Efter det ska jag åka in till Malmö och träffa Mimmi! En gammal kompis som jag inte träffat på evigheter. Ser jag verkligen fram emot. Sen träffar vi givetvis älskling också, som jag vid det laget kommer ha saknat ihjäl mig efter.


Jag älskar dig Morgan. Jag ser fram emot att dela mitt liv med dig, detta är bara början.
Glöm aldrig att du är någons allt, nämligen mitt.

& jag längtar redan

Jag och Morgan skildes åt för någon timme sedan.. Han skulle till skolan och jag skulle till doktorn. Jag saknar min älskling redan. Ja hur det gick hos doktorn .. hm.. beror väl på hur man ser det antar jag?
Det löser sig, det gör det alltid!


Idag ska jag plocka undan lite och ta en långpromenad med Liam. Det känns som evigheter sen jag verkligen tog mig tid att gå en riktigt lång runda med honom. Vädret är väl inte direkt det bästa heller..
Så det har inte blivit så värst mycket motion på det senaste! Men denna månaden ska jag & älskling börja träna ihop. På SATS har dom barnpassning så det passar ju oss perfekt. Här ska det trimmas kroppar! (Dock är min älskling redan perfekt, men jag kan behöva trimmas lite)

Nu ska jag ge min underbara son lite lunch, ha det bra alla!

Pommes

Nu har vi vaknat till oss lite. liam leker på golvet och vi ska snart sätta igång en film. Först ska jag fritera pommes! Vi har egen fritös hemma, vilket kanske inte är så bra alla gånger då jag gärna hade friterat ALLT.. yum.

Jag lägger in en bild från i morse :) .  Nu går jag och lagar pommes, Puss!


Godmorgon

Är nästan alldeles nyvaken och ligger i sängen nu med en gosig pojkvän och en ännu gosigare son. Blev inte alls mycket bloggande igår, men det förstår ni kanske? Hade en underbart mysig familjekväll med hela familjen :) .

Idag ska älskling åka hem till Malmö :(  . Men jag överväger att binda fast honom/frysa ner honom så han inte kan komma någonstans. Nu måste vi gå och laga gröt till vår son, skriver senare !


Ässlinen

Idag har jag vaknat upp brevid den jag älskar, det finns inget mysigare. Igår hade vi en supermysig kväll med godis, chips, läsk & sex and the city. Idag blir det långpromenader, god mat & myys. Vi hörs senare !


Malmö

Nu är jag i Malmö hos älsklingen. Jag ska lämna min mobil till min pappa så han kan lämna in den, sen så sätter vi oss på nästa buss till dalby för en riiktigt myshelg!


Anonym om Längta!:

När ska ni flytta ihop?:D
Ni kommer va väldigt unga och många flyttar inte hemmifrån förrän de är ca. 20 så det blir väl ett stort steg där?!:)

 Det blir i början på nästa år  :) .  Haha jo det är sant. Självklart blir det ett stort steg men jag är övertygad om att vi kommer klara det galant ! =)

Längta!

Nu har jag städat precis hela dagen! Men nu ligger jag också i ett superfint & supermysigt sovrum och allt känns värt det! Älsklingen kommer imorgon, äntligen. Vad jag saknar honom. Han stannar hela helgen här i dalby .. haha får se hur det går! Bara vi är tillsammans så går allting :) .

Nu ska jag strax sätta på en riktigt bra skräckis och mysa till den!
Älskling när du läser detta och det inte är försent, får du gärna slå en signal!


 

Niikki  omHm..:

Humm jag vet inte om det är nykär, utan det är väl kärlekn i sig som gör så att du pussar och kramar han. Annars hade det ju faktiskt varit lite lustigt. Jag och Tim har hållt på lite till och från i 5 år och nu har vi varit tillsammans i 2 år och bott tillsammans i 1,5 år och jag håller på och pussa på han hela tiden och ringer han väldigt ofta när han jobbar :P

          
          Haha, vi är väl helt enkelt väldigt kära då! Vilket jag ser som något positivt ;) !





Anonym om Dåligt dåligt:

Har ni en hund? Kostar inte den mycket?
Har du egen inkomst?
Ska du och Morgan flytta ihop?

Nej han kostar inte så värst mycket. Jag har ingen inkomst förutom mammapenningen, barnbidraget osv .. Jag jobbar så att säga inte!
Ja jag och Morgan ska flytta ihop. Vad skönt det känns att kunna säga det! :D


Dåligt dåligt

Ja jag har bloggat väldigt dåligt idag, har fullt upp! Tidigt i morse vart jag hos läkaren och fick penicellin utskrivet. Och sedan jag kom hem har jag städat som en galning, älskling kommer ju hit imorgon & han är allergisk mot pälsdjur. Vi har ju en hund som fäller för 30 hundar ibland känns det som .. Så det blir att dammsuga allting och vädra!! Nu ska jag återgå till städningen så hörs vi senare!


 om Bästa dagen:

hur gammal är morgan? :D


Morgan är lika gammal som mig. Vi är riktiga tonårsföräldrar!

Hm..

Har nyss kollat på fråga olle dokumentären... Konstiga människor det finns!

Jag har funderat rätt mycket på en grej, dethär med kärlek. Hur länge är man nykär? När slutar man vara nykär och det "riktiga" förhållandet börjar? Jag har inte en aning. Har varit med Morgan (till och från!) i två år nu och jag kan fortfarande inte låta bli att pussa & krama honom hela tiden. Jag kan inte låta bli helt enkelt. Räknas jag som nykär då? Åh jag tänker för mycket när jag är trött..

Godnatt!


Teknisk kanske?

Jag har fixat min mobil, alldeles själv! Eller ja .. det var väl ren slump men nu funkar den iaf. Jag ska ändå lämna in den på fredag, den har varit lite konstig ett tag nu .. Vad mer händer på fredag? Jo min älskade pojkvän kommer hit & stannar över hela helgen! Mysigt & vad jag saknar honom.

Just nu pratar vi i telefon & ändå saknar jag honom. Han klagar på att internet är tråkigt, tycker jag verkligen inte. Skärpning babyface! Jag älskar dig ändå.


Ääntligen

Godmorgon! Vi har precis vaknat för andra gången idag. Och vet ni vad? Idag snöade det i stockholm! Vilket betyder att julen är påväg, yeey ! Jag älskar julen. Snön, dofterna & hela julstämningen. Kan inte bli bättre!

Jag har också börjat läsa en bok. Den vite massajens dotter. Riktigt bra är den, någon som har läst den? Jag såg ettan på TV, och tyckte den var så bra att jag ville se tvåan. Tyvärr fanns inte den på film (än!) så jag läser boken :)


^^,

Nu har jag tittat på både DH & AA. Bra som vanligt! Bara sjukt att Roxanna ska bli muslim helt plötsligt? Gillas inte .. man ska inte behöva ändra på sig så drastiskt för en kille.

Mobilen är fortfarande kass, har haft min mammas mobil idag men hon behöver ju den så jag vet inte hur länge jag kommer ha någon. Kan ni som känner mig inte nå mig så vet ni varför iaf! Kommer antagligen ta långt att få min mobil reparerad, dom är ju inte direkt snabba där.

Jag tror jag säger godnatt redan, är jättetrött & är inte direkt på topp idag som sagt. Vi hörs imorgon sötungar.


Bästa dagen

Idag är det den bästa dagen. Kanske inte just idag då jag mått dåligt i stort sett hela dagen, men annars är tisdagar bäst. Både desperate houswifes & andra avenyn. Lycka!

Båda serierna betyder något speciellt för mig, eller vad löjligt det lät. Men jag har mycket minnen. Jag & Morgan brukade alltid titta på dem tillsammans förut. Sen att andra avenyn inte direkt var hans favorit och han störde mig alltid när jag tittade... men ändå. Det känns som tusen år sedan, & att vi var jättesmå. Aldrig kunde jag ana att vi nu, två år senare, skulle ha en son & planerar inför att flytta ihop. Helt otroligt. Jag kunde inte varit lyckligare.

Jag vet att jag skriver det i praktiskt taget varje inlägg men jag älskar honom, min Morgan. Jag förstår inte vad jag gjort för att förtjäna en sådan underbar människa i mitt liv.

 Med dig är jag hel, men utan dig är jag inte ens halv. Jag älskar dig.


Cursed!

Riktigt skrämmande alltså, på riktigt.  Igår när jag satt vid datorn så bara slocknade den helt plötsligt, jag fick inte igång den eller någonting.

Imorse när jag ska ta min mobil, så har den också lagt av! Den gick bara inte att få igång, har prövat med allt!

Nu måste jag lämna in mobilen & hur länge är man utan mobil då lixom.. Eller man kanske får låna någon på försäkringen? UUH jobbigt är det.

Sen så när liam skulle sova förmiddagsluren idag, (vilket jag såg fram emot riiktigt mycket för jag är jättetrött) han brukar sova i ca 1,5 timme då. Så när han somnat lägger jag mig tillrätta och ska också sova.
Då vaknar ungen efter 15 minuter & totalvägrar att somna om! Jag är som en zombie just nu.

En enda positiv grej med den skitdagen är att de framkallade fotona kom idag.


Hemmaa

Så var jag hemma igen, saknar redan älsklingen. Uh, jobbigt. Det har varit en supermysig dag men nu är jag verkligen jääättetrött. Så jag somnar vilken sekund som helst.

Vi hörs imorgon, godnatt !

Med älsk

Nu var det egentligen meningen att morgan skulle skriva lite, men det ville han inte. "Jag är ingen skrivare" - var hans (dåliga enligt mig, alla kan om dom försöker) ursäkt.

Nu sitter jag i älsklings knä och vi lyssnar på gamaaal musik. A-ha - take on me, någon som kommer ihåg?
Lillen är hos sin farmor ett tag. Idag har vi anmält lillen till förskola, så får vi se vilken vi hamnar på. Ska bli spännande. Jag tyckte det var ett super big moment medans morgan tyckte att jag överdrev efter jag utropat "Shiit vi har anmält liam till förskola idag!!" för 111 gången. Mammas lilla bebis är stoor :) .

Jag ska snart dra mig hemåt, skriver när jag är hemma :)


Jävla tandläkare

Jag gick upp klockan 6, för att hinna in till Malmö och lämna liam hos morgan och sen ta mig till tandläkaren. Tro fan att tandläkaren ringer mig 50 minuter innan min tid när jag sitter på bussen in till Malmö och säger att han måste ställa in tiden. VAFAN ?! Blev såå jävla förbannad. Här har jag själv masat mig upp och väckt min son för att vi ska upp tidigt. VIDRIGA TANDLÄKARE.

Nu blir det en heel mysdag med älsklingen ist. Vi ska gå och kolla in lite förskolor idag :)


Godnatt

Nu säger jag godnatt! Blir en väldigt tidig kväll då jag ska upp väldigt tidig morgon ... Ska till tandläkaren. ISCH.

Puss på er


Fråga

Fick ett mail av en läsare som undrar hur jag & Morgan (eller iaf jag, ni vet ju inte hur han är) kan hålla kärleken så het fast vi har barn.



Hej hur kan ni hålla igång ert kärleksliv så ni verkar ha det på din blogg?? jag menar tar inte ungen upp all tid o så? Det kan inte vara såå bra hela tiden.. har du nått tips på hur man håller igång kärlekslivet efter barn??


Vi tar oss mycket tid för varandra. Vi säger att vi älskar varandra kanske 20 ggr om dagen, endast för att vi känner för det. Vi tar oss tid för varandra, så att allting inte alltid handlar om Liam. Och jo, vi har det faktiskt såå bra 99,9% av tiden. Ett bra tips är att ha mycket egentid, glöm inte bort er själva & absolut inte ert sexliv. Ta er tid att mysa och tända ljus när barnet/barnen somnat för natten. Eller varför inte en snabbis när bebisen sover tupplur under dagen? Sånna småsaker kan hjälpa till mycket att hålla förhållandet vid liv. Värdera varenda sekund du har ensam med din pojkvän/flickvän :) .  Detta betyder självklart inte att man ska skita i sitt barn, men när man väl har ensamtid så utnyttja den.


hemma igen

Japp så var jag hemma igen. Återigen har jag saknat min säng .. Det är tuuusen gånger mysigare att ligga tillsammans med hjärtat, men helst i min säng ;) .

Jag har haft det riktigt mysigt med familjen. Vi har t.o.m varit ute och målat lite grafitti, alla tre :) .



M&M'S, som står för Michelle&Morgan. Älsklingen gjorde ju det mesta men jag fyllde i lite :D . *Stolt*


Åh TH

I morse hade jag satt på radion, & vilken låt spelas om inte Monsun med Tokio Hotel. På en halv sekund väcktes min gamla eld för TH! Hur kan jag ha slutat lyssna på detta underbara band?

Skärpning Michelle!


Fått soova

Livet är bra underbart när man har en underbar pojkvän. Nu har jag fått sova ut medans Morgan tog Liam. Sköönt.

Gårkvällen var riktigt mysig. Tända ljus, god mat, film & älskling. Idag är vädret kasst så vi stannar nog inne hela dagen & myser. En riktig mys-söndag!

Imorgon ska jag till tandläkaren, blääh.


I Malmö

Nu sitter jag hos älsklingen i Malmö. Vad jag saknat honom, helt sjukt! Senare ska vi gå en promenad och sen blire myspys ikväll.


Anonym om Godnatt!:

När Liam blir äldre kommer han få veta att han inte var planerad då?
En underbar son och familj du har(:

Tack så mycket :) .  Ja, han kommer få veta att han inte var planerad, hur många planerar barn när man är 16 år lixom. Men vi kommer säga det på ett sätt som inte får honom att känna sig mindre älskad. För han är ju otroligt älskad, han är vår ögonsten.


Godnatt!

Nu börjar en film på femman som jag ska se, sen ska jag sova :) .  Hinner nog inte blogga innan vi åker till Morgan imorgon, men jag bloggar därifrån senare.

Natti natti !

Yeep

Så har jag supertråkigt. Har fixat mina naglar iaf, det brukar jag göra när jag får tråkigt. Inte lika fina som Fokis (men vem kan göra dom såå fina?) För er som inte vet vem foki är (klart ni vet..) så är hon en superkänd bloggare vars blogg jag följer kroniskt :) .

Imorgon åker vi till min älskade och sover där natten till söndag. Jag älskar när vi är tillsammans alla tre, det känns så jävla rätt. Det är så jävla rätt.

Vad jag älskar dig Morgan.

Såå trött

En väldigt sen morgon idag. Har varit vääldigt trött & seg. Jag vet inte riktigt varför, pratade med hjärtat till sent på natten. Ändå sjukt hur mycket man kan älska en människa.

Liam är frisk nu och är en glad bebis igen ! :)  .  Idag ska morgan gå iväg och hämta papprena för anmälan till förskola. Vår lille plutt är så stor nu så om fyra månader så börjar han på dagis. Helt sjukt vad tiden går. Både jag & morgan tycker att det känns lite jobbigt att lämna iväg vårt ljus till främmande människor, men eftersom jag själv jobbat på förskolor så vet att oftast tar d bra hand om barnen... Usch ja, tiden går för fort.


Dags för något nytt?

Jag funderar på att ändra blogg designen lite. Har inte bestämt mig än, men funderar starkt på det..

Problemet är att jag inte kan någonting om detdär alls. Så, bloggdesigner sökes! Haha skämt åsido.. Men finns det någon som kan dethär och vill hjälpa till så skicka iväg ett mail eller skriv en kommentar nedan :)

Så var det kväll åter igen

Så har det blivit min tid igen, kvällen. Jag gillar mörker, det är så mycket mysigare då! Man kan tända ljus och ha allmänt myspys. Och på kvällen är det helt ok att äta godis ;) . 



Anonym om Äntligen:

Hur blev du tillsammans med din kille igen?
söta tillsammans e ni iallafall(:

Jadu, jag vet inte riktigt. Vi var ifrån varandra i ett år helt utan någon som helst kontakt. Så på något sätt lämnade han aldrig mitt hjärta, jag älskade honom hela tiden. När vi sedan sågs efter ett år & då också hade en son ihop så klickade det väl tillbaka igen. He's the one :)


Äntligen

Nu har jag äntligen skickat iväg fotona till framkallning :) !  137 bilder för 111 kr, det var vädligt billigt. Antagligen får jag hem dem på måndag eller tisdag !  Jag längtar efter att få sitta och sätta ihop ett fint album. Måste bara köpa albumet också !

Nu sover lillen och jag funderar på att sova en stund jag också .. Sen ska jag laga mat, vet inte riktigt vad det blir än :)


Mornin

Idag har jag en sjuk huvudvärk, givetvis för att jag behöver fixa en massa idag.. Det blir att ta en ibumetin och göra allt som behövs göras ändå.

Nu är Liam hos sin mormor och leker & jag ska skicka in foto till fuji. Ska köpa ett fotoalbum också, vill ha alla bilder på det tradiotionella sättet. Så man kan sitta och bläddra igenom alla bilder sen när lillen blir större :) .


HELL NO !!!

Jag har fått frågor om jag väntar ett till barn nu, en dotter p.g.a att jag lagt ut bilder på klänningar. Fuck no säger jag bara! Det är inte en bebis till påväg, vi vill ha fler, men nästa får vänta minst 7-10 år.

Jag menade att när jag väl får en dotter (för jag ska ha en dotter!) så ska hon ha dessa klänningar :)

Alltså, inga fler bebisar nu.


Nu säger jag godnatt till mina underbara läsare, så hörs vi imorgon!

Wtf?

Såg nyss ett avsnitt av Greys Anatomi. Föjer inte direkt serien men ser då den om den är på när jag kollar Tv. George är ju död? Var, hur, när hände detta? Katastrof.


Jag älskar

Jag ska snart sova, blir en tidig kväll ikväll. Jag är så otroligt fylld utav kärlek. Jag har den finaste pojkvännen någon kan ha.

När jag är ledsen får han mig att må bra. När jag är osäker får han mig att känna mig säker. Han gav mig en underbar son. & Han är det absolut vackraste jag vet. Jag kan inte vara lyckligare än vad jag är just nu.

Morgan jag älskar dig

& jag tänker dela med mig av underbarheterna

Här är de som betyder mest för mig, min familj.



Far & son


Det vackraste jag vet



Jag älskar er mer än allt


Ah

Jag blev precis skrämd halvt ifrån vettet. Det går ju någon video där man ska se michael jacksons spöke, & nyfiken som jag är så skulle jag ju givetvis titta på den. Jag hölll på att dö. Tack älskling. Jag tänker inte lägga upp denhär för att jag är snäll! Det är ju inte en riktigt video, utan bara skrämsel. Inte sjysst alls.

Idag har jag ätit godis och varit med mitt gnälliga kräkiga barn. Imorgon måste jag verkligen ta tag i hur det ser ut här, min tvätt ligger överallt. Åh så tråkigt att tvätta. Spec när man inte har torktumlare!!

Jag känner mig lite gömd & bortglömd idag. Jag hatar att vara osäker på människor, speciellt dom jag bryr mig om. Så fort jag börjar känna mig säker så gör du en liten grej som gör att jag blir osäker igen. Åh jag vill kunna slappna av !


Iiih

Idag är en underbar morgon, min son kröp en bit helt själv för första gången! Nu har jag otroligt med överskottskärlek, till min underbara perfekta pojkvän & min lika underbara & perfekta son.

Jag har världens bästa familj & jag älskar er.


Godnatt

Nu säger jag natti natti till mina läsare, så hörs vi imorgon.

Huss!


På topp

Nu har jag tittat på både Desperate Houswifes, (som btw var riktigt bra) & Andra avenyn. En perfekt kväll!

Idag har jag varit uppe på vinden, hittade min mammas små bebis klänningar. Jag dog lite & försökte övertala mamma att ge mig dom till min blivande dotter. Hon sa att jag fick låna dom. Låna!  Jag vill ju ha dom, supersöta.

 

Är dom inte bara underbara ? ^^


Måste ju visa upp lillens nya overall som han fått av gammel mormor. Matchar inte direkt med de nyinköpta mössan & halsduken men nu får det vara som det är! Söt är han iaf.



Hum, ser inte så värst mycket utav overallen. Men fin är den :)


Jag dör lite

Denna låten är sjukligt underbar. Texten får mig att rysa, att vakna upp lite. Makes you think a little...

Regina Spektor är det som sjunger den. Hon sjunger andra otroliga låtar också, en annan klar favorit är Samson. Har stor betydelse för mig. Jag länkar båda två till er här.


Laughting with

http://www.youtube.com/watch?v=rov3pV9PsRI


Samson

http://www.youtube.com/watch?v=yAiHve2JZvU


Samson lyssnade jag mycket på under min graviditet. Lyssnade & grät. Grät & saknade.


Different looks trough the times!

Jag har haft många olika utseenden, både på gott & ont! Nu tänkte jag ge er olika exempel så får ni säga vilken look som passar mig bäst.



Exempel 1




Exempel 2



Exempel 3



Vilken stil passar mig bäst ?


Något lugnare..

Efter några kaskadkräkningar till så är lillen iaf ren & fin nu. Rullar runt brevid mig i sängen och försöker få tag på en sladd till min dator. Barn ska alltid ha det dom inte får ha .. givetvis.

Ikväll är det Desperate Houswifes ! Äntligen. Fler än jag som kommer sitta klistrade vid TV'n ?


Vad göra?

Vad ska man göra när man har en unge som spyr upp ALLT han äter. Idag har han spytt upp varenda måltid, & jag är så jävla trött.


Godmorgon?

Ja snarare god lunch men jag är väl lite sen idag. Besöket hos barnmorskan gick bra, förutom att hon var sen så jag fick vänta i en halvtimme extra .. Och liam var ju otroligt trött & gnällig. Men allt gick bra & var finfint.

Sen jag kommit hem har jag tagit mig en god kopp te & sovit ett tag med lillen. Nu ska han strax få sin lunch!

Hörs senare.


Så fylld av kärlek

Jag har så otroligt mycket kärlek inom mig, helt sjukt! Jag har precis stått och tittat på min underbaraste vackraste son när han sover, i 20 minuter. Han är verkligen helt perfekt min unge. Finns inget bättre.

Nu ska jag iallafall nanna. Har ett väldigt tidigt barnmorskebesök imorgon bitti, klockan 9 (!!). Då ska jag ha hunnit mata & göra iordning lillen, samt göra iordning mig själv. Tur att min underbaraste unge är en morgonbebis!

Sov sött så hörs vi imorgon


Kunde jag nästan vänta mig

Era reaktioner är inte direkt oväntade. Jag har fått många mail, vissa är förbannade av någon anledning men de flesta är bara glada för vår skull. Vilket ni alla borde vara tycker jag ..

Sen att vi aldrig skulle träffats igen om det inte vore för Liam är en ren & skär lögn. Vi skiljdes åt under jobbiga omständigheter, & mycket pga att jag blev gravid. 

Och givetvis kommer jag vara trogen mot Morgan. Han är mitt livs kärlek, sedan att det tog mig några fel vändningar att inse det är mitt egna problem & misstag. Ni borde inte vara så snabba att döma.
Älskade läsare, var glad för vår skull istället.


Coming out

Jag har fått många mail av er läsare som undrar & irriterar sig på att jag inte berättar vem min pojkvän är. För det första vill jag säga, att anledningen att jag berättar det idag, är inte för att läsare mailat mig om det. Jag har faktiskt rätt till ett privatliv också..

Men igår kom vi fram till att det behövs inte hållas "hemligt" längre.

Som de flesta av er gissat på så är den hemliga pojkvännen Liams pappa. Vi är tillsammans igen, det kändes rätt helt enkelt. Vi är inte tillsammans endast för liams skull, för sånt fungerar aldrig. Vi älskar varandra och trivs i varandras sällskap, så varför inte?

Jag vet vad många kommer tycka om detta, att han lämnade oss osv, att jag borde skita i honom. Men jag har inte varit helt oskyldig heller, tvärtom. Vi har båda gjort misstag. Men han är killen för mig, killen jag älskar. Så har det alltid varit & kommer förbli så.


Hemma, at last!

Ja nu är jag äntligen hemma. Första natten i min egna säng på två dagar nu, jag har saknat den såå! Min säng kommer alltid vara den skönaste.

Jag sov hos älsklingen fredag-lördag & så var jag ute igår och sov hos en kompis lördag-idag. Det var trevligt att komma ut, träffa lite människor och bara umgås.

Sen hämtade jag älskade sonen hos hans pappa idag vid 4 tiden. & Liten är fortf sjuk .. hostar och har sig stackarn. Får ringa bvc imorgon.

Jag bjuder på två bilder från festen, jag ser ut som en katastrof på båda.

         

          Alexandra & jag. Hennes pojkvän fyllde 30 år :) 


           

                                 Jag & Johanna. Vi hade inte träffats på flera år, mycket trevligt att träffa henne igen !


Nu säger jag godnatt, så hörs vi imorgon. Phöss!


Godmorgon

Nu är vi nästan alldeles nyvakna, trötta & sega. Förutom lillen som är superpigg och springer runt i sin gåstol. Nu ska vi städa lite, göra oss iordning och sen gå och handla lite. Kom på att jag glömde köpa tjocktröja igår ju. Och innan vi går ska älsk göra en supergod frukost. Gasklocka, någon som vet vad det är ?

Man tar en skiva bröd och skär ut "innehållet", sedan lägger man det som är kvar av mackan i stekpannan och kläcker ett ägg i hålet i mitten. Övergott! Brödbiten som man skurit ut steker man sedan i massor av smör. Onyttigt & fett, passar mig perfekt!

Skriver senare mina kära stalkers.


Shoppat

Har varit & shoppat nu , blev inte så mkt. Ett par jeans + två linnen till mig & halsduk, mössa & tröja till lillen :) . Ändå nöjd med dagens inköp. Bilder kommer när jag är hemma, är hos tjockisälsklingen. Ska nanna här inatt, så bilder kommer imorgon när jag kommit hem.

Ska btw gå ut imorgon, trevligt trevligt!


Katastrof!!

Jag hittar absolut INGENTING som intresserar mig. VAD ÄR DETTA ?! Katastrof säger jag bara!!!

shopping

Jag är verkligen ett shoppingfreak. Och det står jag för! Hade jag haft pengar till det så hade jag nog shoppat varje dag, och en massaaa onödiga saker dessutom.

Så nu, ska jag kolla upp lite på nätet innan vad jag kan tänkas vilja ha. Så är man ju förberedd. Lägger upp bilder här senare!

Kvääll

Äntligen närmar sig kvällen, dödstrött är jag. Jag motstod iaf att köpa bearnaise chipsen+dippa idag. Handlade itsället våtservetter, blöjor, koksaltlösning & näsdroppar till lillen.

Nu hoppar lillen i sin hoppgunga. Trots att han är sjuk har han preciiis lika mycket energi ändå..!

Imorgon blir det in till Malmö för shopping. Behöver jeans. Ska kolla lite på vinterjacka & skor också. Blir antagligen något till lillen och en massa onödigheter!

Skriver senare när lillen sover, Hussar på er alla!


Ah, cravings!

Satt nyss & kollade på Vakna med the voice. Dom prövade de nya bearnaise-chipsen. Jag dog lite. Jag som ääääälskar bearnaise dippen, finns det chips nu också? MÅSTE HA.

Lillen sover en stund nu, då ska jag passa på att hoppa in i duschen sen ska vi traska ner till bvc i stormen. Ja, det är faktsikt storm! Blåser & regnar ..
Får väl kämpa emot varenda gen i min kropp som kommer skriiika efter bearnaise chips+dippa.

Natten var hemsk, liam kunde knappt andas och fick sova halvsittandes i min famn för han var så täppt. Det blir att inhandla koksaltsdroppar på apoteket idag också.


RSS 2.0