9 månader

Ja idag blir min lille plutt hela 9 månader. Otroligt hur fort tiden går, snart är han ett år. Känns som det var igår jag låg på förlossningen! Nu låter jag som en gammal tant som tycker att "tiden går så himla fort" - hela tiden. Men den gör faktiskt det, tycker att den går snabbare sedan jag fick barn också. Konstigt, man hinner ju knappt med.

Jul är det snart också! Jag är en riktig sucker för julen, älskar allt som har med jul att göra helt enkelt! Hur kan man inte gilla julen?



Tisdagar

Är verkligen den bästa dagen i veckan :) .  Nu har jag fått min veckliga dos av AA & DH. Toppen! Nu kallar sängen & jag är verkligen dödstrött... Jag mår illa också.. uh. Godnatt!


Ja jag vet

Att jag varit jäättedålig med uppdatering. Har inte suttit vid datorn särskilt mycket de senaste dagarna. När älsklingen varit här har vi bara haft massa familjetid & datorn har inte varit framme så värst mycket! Men nu är helgen över och hjärtat måste gå i skolan.

Vi var och tränade igår, nu när alla är friska är det dags att ta upp träningen igen! Och Liam hade ju inte kunnat vara lyckligare, han verkligen älskar att vara på mini-SATS! Han är hur snäll & lycklig som helst när han får vara där. Imorgon ska jag handla lite smink med Anna. Lillen ska vara hos Morgan sålänge :) .  Det blir mer & mer sällan man träffar sina vänner sedan man blev mamma, så det ska verkligen bli jättekul att få umgås med Anna igen. Sen ska jag & morgan gå och träna efteråt :) .


Fredagsmyg

Nu är det snart dags för fredagsmys! Älsklingen har kommit och vi har badat och matat lillen och alldeles strax ska han sova :)

Vi har laddat upp med chips & godis så kvällen blir garanterat lyckad.


Helg!

Ja då är det helg imorgon då, spelar kanske inte så värst stor roll när man är mamma, men lite helg-pepp får man allt! Älsklingen kommer hit och stannar hela helgen. Mysmys! Då får man lite avlasting & kärlek.
Jag älskar dig hjärtat!

Nu sitter jag här med hunden och tittar på Tv. Ska alldeles strax ut & rasta honom, ut i kylan uuh! Annars har jag städat som bara den idag, & tvättat har jag också. Ni måste tro att jag är någon sorts tvättoman, men nej, jag använder bara mycket kläder! Hur ofta är det normalt att tvätta egentligen? Jag har en aning om att jag tvättar alldeles för mycket iaf. Det kan inte vara så värst bra för miljön...

Nu säger jag godnatt! Jag ska försöka börja blogga mer igen, spec när jag har så urgulliga läsare.

Godnatt på er <3


Uuh!

Vad söta ni är. När ni skriver att ni vill att jag ska fortsätta så kommer bloggsuget fram lite igen.. !

Nu sitter jag och tittar på det okända, vilket egentligen är en väldigt dum idé då det stormar ute. Och alla vet ju att storm är skitläskigt. Så nu har jag skrämt upp mig själv till max och sitter med älsklingen helt skräckslagen i telefon. Uuh obehagligt!! Har ni haft strömavbrott hos er? Här hade vi strömavbrott i tjugo minuter .. läskigt värre. För er som inte vet är jag jättemörkrädd!

Stackars Liam som får ligga där uppe själv.. usch. Haha nej men han sover så gott, dock var han lite svår att somna ikväll. Jag tror han också är lite rädd för stormen!


Ska jag?

Jag har varit sjukt dålig med uppdateringen här .. Funderar faktiskt på att sluta blogga. Livet stressar mer & mer desto större Liam blir känns det som. Annars funkar livet bra. Liam har blivit så himla stor & snart ska han börja på dagis, helt sjukt!

Jag funderar också på att vaccinera liam, dom har ju kommit med ett nytt vaccin för barn över 6 månader. Vaccin mot svininfluensan då. Är dock osäker på biverkningarna .. Vill inte att han ska hamna i koma eller något.

Får se om jag behåller bloggen eller inte.. Kanske känner annorlunda senare, men får se.


Helt otroligt!

Vi var och såg den omtalade skräckfilmen Paranormal activity igår. Den var sjuk alltså! Lätt det bästa jag sett inom skräck någonsin. Rekomenderar alla att se den.

Den var aldrig någonsin ointressant, och så jävla bra & verkligt gjord. Helt otrolig film iaf! Gå och se den!


Tandläkarn, igen

Ja då ska jag iväg till tandläkaren igen! Ni kommer kanske ihåg förra månaden, då de avbokade min tid 20 minuter innan jag skulle varit där? Uh så arg jag var då. Men nu ska jag iaf dit idag, och jag får hoppas på att de inte avbokar!

Håller på att laga lunch till lillen nu, sedan ska vi sätta oss på bussen och åka till tandläkaren! Lillen är så snäll så, så det kommer säkert gå jättebra :) .  Skriver när vi är hemma igen.


Paranormal activity imorgon! Pepp pepp pepp!


Ont ont

Jag förstår inte varför detta jävla halsont inte försvinner? Jag har haft ont i halsen så otroligt länge & det blir inte bättre och försvinner inte! Jag kan inte träna heller, då experterna säger att det är livsfarligt att träna med just halsont. Lönt att jag köpte ett nytt gymkort då? åh allmänt irriterad just nu.

Idag har varit en lugn dag, gick en kvällspromenad med lillen, annars har jag inte gjort så mycket. Det vanliga!

Dagens skratt :   Niclas sitter och löser korsord. "Michelle, hjälp mig med denhär. - Guldpeng : T-blankt-A?"
                         Jag dog av garv asså. Hur svårt kan det vara?

Bjuder på en bild på lillen i sin nya åkpåse från vår promenad igår! Lite dåligt fotat men lillskiten är lika söt ändå.



Äntligen!

Ja äntligen har jag bokat biljetter till Paranormal activity som jag och älsklingen ska gå och se på fredag. Jag är peppad till tusen, jag tror den är jättebra! Många som sett den säger att den är dålig osv osv, MEN det är stor skillnad att se den nerladdad med dålig kvalité på en liten dataskärm, jämfört med att se den på bio. Jag är övertygad om att det blir en hit :)


Tisdag

Ja så är älskade tisdagen här igen! Två favvis-serier på samma dag. Great! Idag har jag inte farit iväg någonstans alls, utan bara varit hemma med lille sjuklingen. Ja liam är förkyld igen, men har inga större besvär förutom en rinnande näsa! Som tur är. Har fått en massa gjort dock, tvättat & städat.

Nu börjar desperate houswifes igen!


Hos hjärtat

Nu sitter jag hemma hos hjärtat, vi har varit och handlat en åkpåse och en leksak till Liam idag. Av en ren slump hittade vi en jättebra barnaffär, där det fanns allt man kan tänkas behöva till ett barn. Vi tittade till och med på barnvagnar. Liam ska få en ny strax efter jul, en sulky :) . Och jag tror vi kommer köpa den där, jättebra faktiskt. Ligger i Malmö, "Barnaffär G-knappen" hette den. Konstigt namn men jag älskar affären!

Efter lillen somnat ska jag börja röra mig hemåt, skriver kanske när jag är hemma igen.


illa

Ja jag har uppdaterat illa! Liam har kommit in i en fas där han sover jättedåligt, vilket leder till att jag sover så fort jag får chansen = inget bloggande! Men nu sover stackarn iaf för inatt, måste vara jobbigt för honom. Han har en ny förkylning på G också.. Bara glad sålänge han slipper svininfluensan! Mammas lilla plutt.

Nu ska jag snart lägga mig och sova, förhoppningsvis för natten. Imorgon ska vi handla sittpåse till Liam :) .

emelie om Bio?:
det verkar som att du lägger ner mer tid och energi på att mysa med morgan än att ta hand om din son?
 
 Jag tycker att det verkar som att du ska ta reda på fakta innan du gör sådana påståenden. Självklart kommer vår son i första hand, det förstår väl alla. (?)
 Dock skriver jag mycket om vad jag gör tillsammans med morgan för det är folk som undrar hur man kan hålla ett förhållande vid liv efter man fått barn. Stör det dig så behöver du inte läsa min blogg mer :) .

God kväll

Nu ligger jag i sängen med laptopen och ska alldeles strax titta på andra avenyn. Missade ju att göra det i tisdags då jag hade myskväll med hjärtat, men nu ska det bli av! Är ju otroligt spännande just nu.

Allt som allt funkar allt bra med mamma-livet. Lillen har slutat äta välling om nätterna, eller slutat & slutat, han har inte gjort det de senaste två nätterna. Vilket är jättebra, för när han väl poppat den första tanden så får han inte ha välling om nätterna!

Blev ingen träning idag, då det känns som att jag håller på att bli sjuk igen.. Vad fan har hänt med mitt immunförsvar? Innan blev jag nästan aldrig sjuk & om jag blev det så var jag frisk efter typ 3 dagar eller nått. Det känns som jag varit sjuk i evigheter nu ju...

Första snön!

Den första snön föll redan igår, men idag har det lagt sig här i lilla Dalby! Ooh jag älskar verkligen snö. Det är så otroligt vackert att titta på, plus att då vet man också att julen inte är långt borta. & julen är lätt min favorit årstid. Älskar dofterna, stämningen & all pynt! Och nu börjar dom ju pynta upp i köpcentrerna också.

Jag är fortfarande lite småsjuk, vilket är väldigt störande. Skulle tränat idag men jag vet inte riktigt hur det blir. Får se hur jag mår senare idag.


Bio?

Det är morgon och jag sitter hemma hos älsklingen som håller på att laga fattiga riddare. Supergott!
Har nyss varit inne på SF's hemsida och försökt boka biljetter till paranormal activity, men det fanns inte att boka? Det finns att boka till en massa andra filmer som inte haft premiär ännu men inte just den vi ville se. Typiskt. Varför funkar det inte?? Aja, vi får gå en runda ner till sf och fråga sen :) .

Idag blir det mysdag med älsklingen och kanske träning, vi tränade igår också men vi känner oss på topp så vi tränar antagligen idag också! Nu ska jag äta mums-frukost!


Handlat lite idag

Idag var jag och älsklingen min ute på stan lite. Vi köpte båda två vinterjacka, jag köpte en ny halsduk också då vi tappade min någonstans på vägen ... Inte alltid så lätt att hålla koll på all packning man alltid måste ha med sig sen man blev mamma. Men nu har jag en ny och gosigare!

Nu sitter jag hemma hos älskling som matar lillen just nu. Skriver kanske ikväll när jag kommer hem !

Tränat

Ja nu har jag faktiskt varit och tränat! Liam var på minisats iallafall och det gick verkligen jättebra! Han trivdes superbra & var jättelycklig när vi kom och skulle hämta honom. Morgan peppade mig till max, och fick mig att orka mer än vad jag egentligen gjorde.. Vilket är bra, för då kommer jag i form snabbare. Tack älskling.

Har också fått min mobil idag, den var ju på lagning. Nu är den fixad och tillbaka iaf. Ska lägga in all musik och bilder och sånt, men orkar verkligen inte ikväll. Jag får göra det imorgon om jag orkar.. Nu ska jag lägga mig, Natti natti!


Iväg

Ja nu ska jag & lillen strax åka iväg, in till Malmö. Jag ska träna och han ska vara hos sin farmor. SATS har barnpassning, men idag ville farmor sitta barnvakt & då får hon självklart det :) . 

Hinner inte skriva så mycket mer, ska klä på lillen och sen bär det av till bussen!


RSS 2.0