Ironin när den är som bäst!

Call me whatever cuz your words don't mean a thing
You just ain't man enough to handle what I say!

Kvällen

Har ätit två st varma mackor och nu ligger jag i sängen med datorn i knät och bara är slapp! Family guy på tv, aldrig fel! Lugnat ner mig lite nu efter cops också  ..

Lillen har blivit förkyld. (ja, igen) Han är sjuk ofta min plutt. Han fick en alvedon och sen nattade jag honom & han sover än. Bvc imorgon, ska prata med dom då.


Livet är bra komplicerat ibland. Hör inte jag av mig så hörs inte vi av.
Men vad gör man. Detta var kvällens sista inlägg, nu hörs vi imorgon.

Nighty nighty

Så jävla förbannad

Jag sitter och tittat på cops nu, går på tv 6. Jag blir så jävla förbannad på hur "poliserna" behandlar människorna de griper! De är nedlåtande, kränkande, & våldsamma. Trots att de hanterar kriminella kan de iaf visa sig vara ett snäpp över dom? Istället för att sänka sig till deras nivå.

Helt otroligt att dom får lov att bete sig så! Usch, vidrigt rent ut sagt. Grisjävlar.


Långpromenad !

Ska snart gå en långpromenad med lillen, overallen ska på! Jag vet inte om jag sätter på honom den av egoistiska själ (han är så jääkla söt i den) eller för att det är kallt. Haha hemsk mamma jag är!


Kallt!

Ja usch vad jag fryser hela tiden. Det är omänskligt förfan! Speiellt kallt tycker jag det är i mitt sovrum, jag har legat och frusit hela natten känns det som.

Idag blir en lugn dag. Vädret är lurigt, tittar man ut ser det ut att vara hur varmt som helst, medans det egentligen är skitkallt! Blir väl att sätta på lillen overallen när vi går ut. SÅ kallt tycker jag att det är. Hellre för mycker kläder än för lite..


Hur vet man?

Skam på mig, jag har ju inte bloggat på hela dagen. Jag har varit i Malmö med M & lillen. Trevligt.

Något jag funderat mycket på under senaste tiden är; Hur vet man när man träffat den rätte? The one lixom. Ska allting vara rosa skimmrigt och perfekt hela tiden, eller får det lov att vara lite svackor här & var? Är det inte egentligen det som är meningen, att när man hittat den rätte så älskar man varandra både i goda tider & i dåliga. Man får ju aldrig pröva sin kärlek om allt är så rosa & glittrigt hela tiden. Klart det måste komma prövningar, eller? Hur vet man?

Jag tror att jag har hittat den rätte för mig. Yes, that's right, jag har pojkvän. Men vårt förhållande är fortfarande så nytt & ostadigt att vi (eller ja, han) vill att vi håller det mellan oss just nu. Det kan jag väl förstå. (?)
Så varför tror jag att han är killen med stort K för mig? Jag vet inte riktigt. Det är bara någonting som känns rätt när jag är med honom, allting faller på plats. Men visst tvivlar man ibland, det gör väl vi alla.

Nej nu är det slut med det filosofiska från min sida & dags för andra avenyn.

Puss & godnatt på er !


God kväll

Lillen sover för natten & här sitter jag med bacon chips. Yum. Vad har vi gjort idag? Inte speciellt mycket.. Vi har gått en långpromenad i regnet. Samtidigt som jag hade ett väldigt "givande" samtal över telefon.. Jag hoppas ni förstår den otroliga ironin med "GIVANDE".

Och jag har inte ätit äppelkaka. Fast det finns. Olikt mig, måste jag ju säga..

Jag saknar idag. Jag saknar otroligt mycket.


Det regnar här idag

Det är någonting med regn som tillfredsställer mig. Just nu är vädret jättemysigt. Speciellt när jag inte måste gå någonstans idag. Hade jag vart tvungen att vara på en massa ställen idag så hade det antagligen varit mindre mysigt, men nu är det bra helt enkelt. Mysigt.



Anonym om Tråk:
känner du dig mr vuxen nu när du fått barn? Är det isåfall för att du vill eller för att du måste?


Jag har alltid varit väldigt vuxen av mig måste jag säga. Men självklart har jag blivit det mer efter att jag fick Liam. Jag tror det är en blandning mellan att jag måste och att jag vill. Visst vill jag vara så vuxen, & ett så bra föredömme för min son som möjligt, men jag kan inte heller inte vara det, om du förstår vad jag menar? Jag känner självklart att även jag ibland vill slippa allt ansvar och bara åka bort.

Men allt som allt är jag nöjd med hur mitt liv har blivit. Jag älskar min son & vill att han ska ha det bästa.

Så trött

Jag har kommit hem nu. Jag är så trött. Jag är trött i både kropp och själ & mitt hjärta gör ont.


Sorry

Dålig uppdatering igen, jag vet. Har inte sovit hemma inatt och har helt enkelt haft annat för mig. En mysig kväll blev det iaf, förutom lillens gallskrik mitt i natten.. Han bara skrek helt okontrollerat, stackarn. Vi vet fortfarande inte varför han skrek, förhoppningsvis var det en engångsgrej.

Vet inte när jag är hemma igen, men jag skriver då!


Jobbig natt..

Natten har varit nästintill outhärdlig. Liam har knappt sovit alls och jag förstår inte varför. Han har vaknat minst en gång i timmen hela natten, och så har jag fått natta om honom. Själva "omnattningen" tar typ 15 min så det är inte så mycket sammanhängande sömn jag fått inatt. Vet inte alls vad det beror på, tänder? Känns som man desperat letar efter orsaker. Han är bättre i magen så jag tror inte det är de iaf.

Idag vet jag inte vad som händer. Hade planer men dom blir antagligen inte av..  Blir antagligen en film med lillskiten ikväll! & givetvis en massa onyttigheter.


Ibland är man bara för tjock

Ja, ikväll är jag bara för tjock. klockan halv sju får jag världens sug på äppelkaka. Vi hade ingen. Hur löser Michelle dethär? Jo hon bakade TVÅ äppelkakor. Bara för att ha i reserv. Tjock? Ja något.

Bara en tjockis kan relatera till min tjockishet. Jag älskar dig mer än mest! ( Men inte mer än äppelkaka! )


Tråk

Jag har så otroligt tråkigt. Liam har precis badat, sitter brevid mig nu och leker. Just nu suger han för fullt på sin leksakshund. Idag är en sådan onödig dag som inte hade behövts alls egentligen! Lillen har iaf varit riktigt snäll idag & det uppskattas, mycket!

& lillen kommer inte kunna på babysimmet på måndag heller. Jag får inte bada med tatueringen och hans pappa kan inte heller. Någon som vill bada med min son?!  Nej seriöst .. Får väl fråga någon väninna. Åh vad allt känns jobbigt.

Fy för syskon

Har precis bråkat med min lillebror, det är ändå obehagligt hur mycket man kan hata något som är av samma kött & blod. Men jag tycker inte om honom, har aldrig gjort heller. Det är väl inte så lätt för honom heller, med tanke på alla störningar han har så är det nog svårt att hänga med i verkligheten. Men ändå, man kan bli så jävla arg.






mia om Färdigt!:

vilken fin! jag är också sugen på att tatuera in min dotters namn och datum men vet inte vart. men handleden var ju snyggt ;D

25 September, 08:23

 

Anonym om Färdigt!:

Den var snygg! Vad fick du ge för den?

24 September, 23:28

 

Anonym om Färdigt!:

vad fick du ge för tatueringen?


Jag betalade bara 400:- för den :) . Tack så mycket!

24 September, 21:36

Färdigt!

Japp, så var man tatuerad nu då. Det gjorde inte alls ont.. Förstår verkligen inte all denhär draman kring tatueringar! Iaf så blev jag skitnöjd och kommer definitivt skaffa fler! Här kommer en dålig bild, men jag orkar inte ta fler ikväll, får bli en annan gång :) 

      


Strax gå iväg

Nu ska jag strax gå iväg, håller på att fixa mig lite halvt. Har läst igenom rätt många bloggar & en grej nästan alla har gemensamt är dessa "outfit"-bilderna! Jag vill inte vara sämre så jag ska försöka komma ihåg att ta bilder på vad jag har på mig om dagarna. Ni kommer märka att jag inte bryr mig särskilt mycket om vad jag har på mig överhuvudtaget! Kommer säkert inte ihåg vart jag köpt det mesta. Det enda jag lovat mig är att inte gå sunkklädd alltför ofta bara för att jag är mamma!

Kvällens outfit inför tatueringen ; 

      

Nu ska jag börja sminka mig & sedan åka iväg, bild på tatueringen kommer ikväll!




Jag älskar älskar älskar dig !


Tatuering ikväll !

Ikväll kl 6 ska jag tatuera mig, blir bara lillens namn, ska lägga till datumet sen.

Just nu pratar jag med M i telefon & lillen har sovit riktigt länge. Skönt men undrar ändå varför han sover så länge helt plötsligt? Säkert ingenting. Man är bara allmänt mamma-orolig!

iih!

Glömde ju, TATUERING IMORGON :D

Kvällen

Trevlig kväll ändå! Sprang till bussen för jag trodde att jag skulle missa den och så slutade det ändå med att jag fick sitta och vänta på den. Givetvis! Träffade på min pappa när jag först kom in, sen kom hans flickvän och min underbara lillasyster! Anna var i tid för en gångs skull, så hon hade fått vänta en stund på mig .. sorry!

Iaf så gick vi och handlade lite bebismat, gick en promenad och sen hem till Anna. Hon bestämde sig för att göra pizza..Det var seriöst den äckligaste pizzan någonsin! Ew. Vissa saker hör bara inte hemma på pizza. Sen efter lillen somnat gick vi och träffade en kille. Riktigt trevlig var han faktiskt. Finns inte tillräckligt med intelligenta och trevliga killar!


Idag hände en läskig grej. Min lillebror frågade mig; Om du fick spendera 24 timmar med vem du ville, död eller levande, vem skulle det vara?

Utan att tänka sa jag bara ditt namn. Jag ångrade mig direkt.



Stressar som vanligt

Har precis varit och käkat, blev en övergod kebabsallad med massa varmt bröd! Yum.
Nu bär det av till Malmö, hörs ikväll!

Var tvungen!

Jag har hittat den, ja jag till och med tog den! Den enda bilden där Liam liknar mig!! Dock utan det röda ögat och han liknar mig bara från när jag var liten ... Men ändå!




Lycka !


Fixx

Håller på att fixa mig nu och kunde ju inte låta bli datorn! Blir såå frestande när lillen sover att bara sätta sig med datorn i knät och slappa! Innan Malmö ska jag & hela familjen käka pizza. Jag funderar på att ta sallad istället.. Ovanligt för att vara mig, ja. Men det har blivit mycket onyttigt på sista tiden och deras sallader är verkligen supergoda!

Jag tror lillen börjar bli bättre i magen, skönt för honom & skönt för mig.






Niikki ([email protected]) om Tatuering på torsdag:
Handleden är det ställe som känns minst, så du lär nog inte känna något :) Fast det är bra att förvänta sig den värsta smärtan för då känns det mindre. Det har jag iaf gjort med mina gaddningar :P


Ah okej, känns betryggande! Är inte så värst nervös för smärtan ändå, men tack iaf! Hur många tatueringar har du?

Godmorgon

Varför är det alltid så dålig tv på morgonen? Frustrerande! Idag blir det in till Malmö och träffa Änna :) .


Tatuering på torsdag

Japp, på torsdag ska jag tatueras. Det blir på handleden. Vill börja smått då jag är en tatuerings-oskuld! Lillens namn ska printas in i min hud och det känns så bra! Är inte det minsta orolig för smärtan då jag faktiskt haft konstant smärta i 13 timmar då lillen föddes. Då klarar man allt!

Nu har jag nyss kollat färdigt på andra avenyn, lika bra som alltid. Jag älskar verkligen den serien! Nu ska här slappas på hög nivå. Har bara bytat en bajsblöja sedan lillen somnade och det gjorde jag utan att väcka honom. Återigen, Mirakelmamman!

Sov gott sötnosar!


Älskade yster-syster!

Hälsade på min syster idag. Hon sitter inlåst på anstalt så det var väl lite udda, men åh så härligt att få träffa henne! Det känns som om det var så längesen sist. Hon såg ut att må bra, bättre. Liam var så glad i henne!
Jag älskar dig syster !


Nu städas och tvättas det fortfarande här, lillen är fortfarande lite kass i magen. Hans pappa är också sjuk, dock förkyld. Kanske något band ;) ?  M tycker jag är hur löjlig som helst som tror på sånt. Kanske jag är också!

Ikväll blir det andra avenyn, älska älska älska den serien! Har följt den jag vet inte hur länge.. Synd att den bara går en gång i veckan.

Skriver ikväll!


Going under

Har ni någonsin kännt för att bara låsa in er i ett mörkt svart rum och bara sitta där några månader? Jag hatar den känslan. Känslan av obetydelse. Jag vet att min son behöver mig. Men är det också allt? Känslan av att vara obehövd.. uh. Jag kan inte riktigt hantera den. Det skrämmer mig lite.

Bortglömd? En kompis till mig har sagt till mig många gånger att han är rädd för att bli bortglömd. Att när han dör, så kommer ingen komma ihåg att han någonsin existerade. Jag har tänkt mycket på det.

Om man blir bortglömd innan man dör då? Vad händer då? Bara missad utav hela jävla systemet.


Svar på tal

Anonym om Hemma med sjukt barn:
Var bor du? då menar jag om du bor i en lägenhet, själv eller med mamma och pappa?
går du i skolan? jobbar du? eller hur kan du försörja både dig själv och ditt barn?
får du mycket stöd från din familj?



Hallå Anonym!

Jag bodde i egen lägenhet tills lillen var tre månader. Jag bodde rätt långt ifrån alla vänner och släktingar så det blev ensamt & jag sa upp den. Nu bor jag hos min mamma och väntar på lägenhet i Malmö :) . Jag betalar givetvis hyra till min mamma.  Just nu är jag mammaledig och lever endast på mammapenning och underhållsbidraget. Givetvis får jag barnbidrag för Liam också.  Min familj är ett stort stöd och har varit det sedan dag ett. Utan dom hade jag nog aldrig klarat av att gå igenom så mycket av graviditeten ensam.

Underbar låt!

Har helt fastnat på denna låten! Gammal och bra.

 

http://www.youtube.com/watch?v=Za6O55dqkPU


Städa!

Yes när lillen sover passar jag på att städa och göra mig nyttig. Ska tvätta lite mer också ... yey.

Har också snackat med barnmorskan idag, angående P-staven. Den har inte riktigt funkat som jag vill, men fick nyiligen veta att det är helt normalt så den får stanna! Det är ju det säkraste skyddet, förutom avhållssamhet ungdomar!


Hemma med sjukt barn

Nu skulle vi egentligen varit påväg till babysimmet. Men lillen blev plötsligt riktigt magsjuk under natten, jag var uppe tre gånger och bytade lakanset + blöjor eftersom han bajsat igenom. På morgonen nu är det samma sak, jag är redan inne på andra maskinen med tvätt. Stackars liten .. Han har magont också för han skriker en hel del. Mammas hjärta.

Snuvig är han också.. Jag förstår inte hur allt kunde komma så fort? Feber har han ingen iaf, och jag hoppas det förblir så! Idag blir det inte planer alls eftersom litn är så dålig. Blir han bättre framåt kvällen tar jag en promenad med honom. Nu ska jag gå och byta i lillens säng igen.. luktar skumt.

Skriver senare !


Dålig uppdatering, igen

Jajaa jag vet. Men till mitt försvar så var jag jättestressad i morse och hade verkligen inte tid! Jag åkte iväg in till Malmö rätt tidigt för att shoppa lite med anna. Blev inte så värst mycket shopping, inte till mig själv iaf. Köpte ett linne och parfym till mig, till lillen blev det strumpor och en skitsöt mössa!

Sen skulle jag, M & lillens farmor till M's mormor. Hon hade handlat riktigt mycket kläder till Liam, värsta julafton för honom ju! Sen kom Liams faster och hennes kille också, trevligt trevligt.

Nu är jag dödstrött och ska snart krypa i säng. Imorgon blir det babysim!








                                                                                                                                                Ååh, orka.


Sista inlägget för kvällen!

Jag har kommit på det ultimata. Så man slipper bli sårad. Bry dig inte! Leave your heart out of the game.

Jag bryr mig inte.

Dagen

Åkte in till Malmö idag, var meningen att jag skulle shoppa lite med evve och anna. Givetvis var liam damien och försvårade allt detta för mig. Störigt.. Ringde M men han kunde inte ha honom, och innan jag visste ordet av så hade alla affärer stängt. Så istället gick Evve hem, och jag och anna gick lite rundor i Malmö! Vi pratade om allt & ingenting, sen träffade vi på Max och hans flickvän.

När jag sen skulle ta bussen hem så fanns det givetvis inte plats på bussen för vagnen, så det var bara snällt att gå av och vänta på nästa. Då höll Anna och någon mysko kille mig sällskap, för lillen hade ju somnat för längesen. Påväg till nästa buss träffade vi på min kära fader! Pratade lite med honom och satte mig sen på bussen. ÄNTLIGEN.

Och nu är jag hemma, bara för att upptäcka att min dator kraschat, igen. Så nu sitter jag på min brors dator. Igen. Life sucks hard sometimes...


Har ni någonsin älskat en person så mycket mer, än vad personen älskar dig tillbaka? Det är riktigt jobbigt. Ni som aldrig haft det så, hoppas ni slipper. Det gör rätt ont. Aldrig har jag älskat någon så som jag älskar dig.


Lite bilder!







Är han inte underbar?

Godmorgon

Godorgon allihopa. Liam gav mig en liten välbehövd sovmorgon idag, och det kan behövas! Blev rätt sent igår, jag var inte ute och festade utan satt uppe och pratade rätt länge. Kändes som att vi behövde det.. Jag känner mig iaf lugnare och mindre lurad & arg.

Jag förstår bara inte hur det kan vara så svårt egentligen..  Aja, jag orkar inte fundera så mycket mer på det nu, det är som det är.

Jag tänkte lägga upp lite bilder senare, jag ska bara hitta orken till att leta upp kameran. Tog riktigt söta bilder på lillen, dom kommer in senare idag! Nu ska vi bara myysa i sängen. Jag & min underbara son.


Så jävla lurad

Jag känner mig rakt igenom grundlurad.. Jag anade ändå det hela tiden men ändå känner jag mig så otroligt lurad. Fyfan, usch.

Just nu är jag så jävla förbannad så jag vet inte om jag skriver mer ikväll. Jag har lust att gå ut.


blää

Idag är en sådan dag när man helst bara vill gräva ner sig! Har tvättat och betalat räkningar hela dagen. Egentligen sjukt hur mycket det kostar att gå på babysim. Man doppar sin bebis i lite vatten i ca tjugo minuter. Men lillen älskar det och vad gör man inte för sitt lilla hjärta ...


Dagen slutade på akuten..

En riktigt otrevlig sak hände idag. Lillen låg på M's säng och vi vänder ryggen till i bara några sekunder... Då hör vi världens duns. Som mamma blir man helt kall och så hör jag mitt barn skrika för allt han är värd. Min älskade lilla bebis hade trillat ner från sängen som var ca 0,5 meter hög. Jag fick totalpanik medans M lyckades hålla sig lite lugnare, tur var väl det. Vi ringde först till sjukvårdsupplysningen där dom rekomenderade oss att åka in till barn akuten. Så det var bara att sätta sig i en taxi till akuten! Väl där så skickade dom oss till vuxen akuten, där satt vi och väntade i tre timmar. Sen kom doktorn och tittade på honom och som tur var så var allting perfekt med honom!

Nu har jag nyss kommit hem efter en verkligt utmattande dag. Jag är glad över att han klarade sig så bra, han fick inte ens en bula!

Jag är faktiskt glad. Lycklig.


Malmöö

Sitter hos M nu, han håller på att natta lillen. Sen ska vi kolla på the ugly truth med gyrostallrik! Kan det bli bättre?
Har också träffat min pappa snabbt idag. Skulle lämna en check till mig, så det blev bara en snabbis.. Har fortfarande inte bestämt mig för vart jag ska ha tattueringen.. Ni verkar tycka handleden, men jag vet inte riktigt. M håller ju fortfarande fast vid att skuldran är det bästa! Åh beslutsångest. Fortsätt komma med förslag eller argument om varför det ni tkr skulle vara bäst .. Hatar sådana beslut!

Skriver ikväll när jag kommer hem! ( Om det inte skulle bli försent .. )

Usch!

Det blev inte en så värst lyckad dag, men det är för privat för att skrivas ut på min blogg.

Eeev, som svar på din kommentar: Något förvirrande, men det är du alltid! Jag kan säga att jag håller med dig. Nästan. Jag kom fram till frågan för att jag tycker det är jobbigt, ibland älskar man fel personer och hur simpelt allting hade varit om man bara hade kunnat sluta älska dom då. Så slipper man själv må dåligt och personen man älskar slipper oönskad uppmärksamhet. Det hade varit så himla mycket enklare.. Hoppas på att det kommer någon ny teknologi i framtiden så man kan bestämma själv.

Och jag har äntligen bestämt mig, jag ska tatuera in Liams namn denna månaden. Jag vet bara inte VART jag ska ha det någonstans. Skriv gärna tips om var ni tycker jag ska ha den!


Grattis till min mamma idag!

Ja, idag blir min älskade mamma 47 år. Grattis till henne! Idag ska liam badas och kläs i skjorta och sen ska vi äta god middag med vänner och lite släkt för att fira :) .


Och angående frågan igår så reagerade ni väldigt olika.. De flesta skrev till mig privat för att berätta vad dom tycker och tänker. Det slutgiltiga svaret är att man inte kan bestämma vem man ska älska. Man kan ju försöka, men som kommentaren nedan; hur äkta är då den kärleken?


Bestämma själv?

Hemma ifrån malmö, riktigt mysig dag. Träffade först Robin och hans son, vi gick en promenad i pildamsparken och hade lite picknik där. Vädret var mys och visst mös vi. Livet kan inte bli bättre när man har sina barn med sig!

Sen gick jag och lillen hem till M. Hans mamma hade lagat god mat, yum. Och vi följde med liams pappa ut när han graffade, Liam var jätteintresserad när M målade! Blir antagligen en graffare av honom också .. Uh vad dom är lika!

Kvällens fråga nu då. Kan man bestämma själv vem man ska älska? Tror ni, att om man anstränger sig riktigt mycket, kan bestämma själv då? Jag vet ärligt talat inte. Vad tror ni?


Succé!

Go me, Liam sov hela natten igenom! Han vaknade vid halv sex, fick lite välling och sen somnade han snällt om till halv åtta :) . Vilken mirakelmamma jag är va!

Nu ska jag hoppa in i duschen medans lillen sover en stund nu, sen fixx och åka till Malmö! Vet inte vilken tid jag kommer hem ikväll, men skriver om det inte blir försent.


Poppis idag

Ja, idag får jag känna mig lite poppis. Med en telefon som ringt och pipt hela dagen. Ändå har jag fått mycket gjort. En kompis till hörde av sig, som jag inte heller träffat på riktigt länge! Undrade om jag hade lust att komma över på vin & middag en kväll. Får väl bli någon gång när lillen är hos sin pappa då. Får väl se hur det går, längesedan vi sågs och man kan väl säga att vi har ett förflutet. Som jag lämnat bakom mig för längesen. Aja, det blir säkert bra.

Som sagt har jag fått mycket gjort idag. Trots ett grinigt barn och aktiv telefon. Jag har städat, packat, tvättat och lyckats komma iväg på babysim. I tid också! Go me. Sedan har jag gjort världens projekt av att natta lillen. Som jag skrev innan så har han börjat sova dååligt på nätterna, iaf när han är hos mig. Så jag försökte göra allt som om han var hos sin pappa. För det var tydligen bra. Och jag vet vad det är, Bob marley låtarna! M spelar bob marley låtar fast i bebisformat typ, för liam varje gång han nattar honom. Så, jag satte på bobban och visst somnade han direkt och sover ännu! Kanske blir ett bob marley fan av honom också då? Uh han är för lik sin pappa ibland ;) .

Nu borde jag lägga mig, men som vanligt gör jag ju inte det! Fastnat på msn med en sötunge ^^, . Haha idiot!

Nej nu får jag sluta skriva annars skriver jag bara strunt. Godnatt folket, när ni än lägger er. Jag är uppe ett tag till!

Btw, kommer med uppdatering om hur natten gick imorgon!

Sjuk?

Jag fryser som en idiot. Ligger under massor av täcken, fullt påklädd och fryser så jag skakar ändå. Jag är trött för min son sover inte om nätterna längre. Han är gnällig och jag är trött. Fin kombo eller hur?

Babysimmet idag var inge kul alls..Eftersom liam knappt sovit så var han jättegnällig och ville inte alls bada. Sen sov han i typ 1,5 timme efteråt. Kunde han inte sovit de timmarna under natten ist? Usch jobbigt.

Imorgon ska jag träffa en gammal kompis som också har fått barn. Hans son heter Leo, ska bli kul att få se den lille! Han är fyra månader äldre än liam, så dom har väl inte så mycket gemensamt eftersom det skiljer så mycket utvecklingsvis under de fyra månaderna.. Men ändå.

Nu ska jag hoppas på att jag inte blir sjuk, kan verkligen inte tänka mig ett sämre tillfälle att bli sjuk på. Svininfluensan kanske? Haha nej, klart inte.


I swore I'd never fall again.

Hemma nu, är ordentligt trött. Gårkvällen spårade som sagt ur. Nycklar försvann och äckelkillar raggade med dåliga sliskiga kommentarer. Orden - "Det finns bara en kille för mig, och han är inte här ikväll" fick jag upprepa säkert två miljoner gånger. Det gick bara inte in  huvudet på dem.

Vi var hemma vid 4 på morgonen ungefär, somnar direkt. Bara för att vakna igen klockan sju, klarvaken och sakna min bebis oerhört mycket! Ringde till M, och allting hade gått bra. Lillen hade sovit hela natten tydligen, så vi får hoppas att det håller i sig nu. Gick hem till M vid tolv-ett och har varit där hela dagen. Trevligt trevligt. 





                                                        -  Du tror att du kan älska mig bakom stängda dörrar. Det funkar inte så. I want it all or nothin' baby.


Morgonen efter är alltid värst..

Hos M nu, kvällen gick väl sådär. Det börjar alltid bra men sen spårar det ur... Varför blir det alltid så?
Menmen, det var trevligt att komma ut och Liam var hur snäll som helst under natten tydligen.

Uppdaterar när jag kommer hem.


Fest!

Förfest nu, vi har mysigt mysigt! Kan inte skriva så mkt just nu, då det händer mycket, men jag uppfaterar iaf!

Jahapp

Sitter hos Anna nu, liam är hos sin fader. Det var otroligt svårt att lämna honom, men jag litar på M. Nu ska vi snart börja göra oss iordning för att gå iväg på fest. Uppdaterar senare kanske!

Jag kan bli så trött

Ja, riktigt trött! På unga mammor som tror att dom är all that. Seriöst, bara för att du lyckades klämma ut en unge när du var tonåring betyder inte att alla följer och bryr sig om dig! Give it up, för det är fan pinsamt. Det är inte självförtroende, det är ren osäkerhet som måste uttryckas i "tuffa" ord och meningar.

Ta mig inte fel nu, unga mammor ska fan ha medalj, men ALLA bryr sig inte! Jag är själv en väldigt ung mamma men inte fan går jag runt med idealet - "alla älskar mig för att jag är ung mamma" wtf? Jag förstår till fullo att det finns tusentals människor därute som tycker att jag är dum i huvudet för att jag skaffade barn nu, jag bara bryr mig inte. Men man behöver inte dra det för långt! Jag tycker du skämmer ut alla unga mammor genom att hålla på så. Get over yourself!

Imorgonkväll blir det utgång med bästa väninnan för min del. Trevligt trevlig!




Blev det visst!

Jovisst åkte vi in till Malmö igår ändå. Det är jag glad över att vi gjorde, för shit vilken mysig dag. Det blev mycket prat, mest med lillens farmor dock, och hon är riktigt trevlig. Ångrar att jag inte ansträngde mig mer för att lära känna henne innan, då kanske saker & ting hade sett annorlunda ut idag! Det blev iaf pizza och efter att lillen somnat in satt jag och M & tittade på gamla avsnitt av Spenny vs. Kenny. Dom är verkligen underskattade! Otroligt roligt hade jag, och det var längesen jag skrattade så mycket. Varför las den serien ner förresten? Någon som vet?

Kom inte hem förrens sent men lillen sov faktiskt helt okej inatt. Nätterna har ju börjat strula lite på sista tiden och jag tror att det är tänder på G.. Dom blir ju gärna små odjur under den tiden. Idag blir det långpromenad med Alexandra & lillen. Har rätt dåligt samvete för den kakbiten jag så tvunget skulle äta i morse. Min broder jobbar på ett bageri, & titt som tätt kommer han hem med godsaker. Tjockisen i mig kan bara inte motstå! Så det blir att gå av lite kalorier idag.  Tomorrow is the day, Liam ska vara utan mig en hel natt, hos sin fader. Går säkert bra! Jag var lite osäker på om M skulle ha honom eller inte, men det visade sig att det ville han så gärna.

Jag bjuder på lite bilder också!

    Lillen när han gungar med sin pappa

  Sötungen leker med damsugaren!

Blir inget.

Skulle åkt in till Malmö idag, men nej så blir det inte. Vet inte ens om det blir att M ska ha liam under helgen längre. Verkar inte som det.


Borde sova kanske?

Javisst borde jag det. Inte för att jag ska göra något speciell imorgon, utan för att jag har en son som ska upp seenast klockan åtta! Då vill man helst inte vara trött.. usch. Men jag har den konstiga tendensen att alltid sitta uppe för länge & sedan få ångra det dagen efter.. tyvärr! Jag skyller det på en viss person, du vet vem du är!! Men ikväll är det faktiskt inte hans fel. Någon annan människas fel, för det kan ju aldrig vara mitt, ellerhur? ;)


Dålig uppdatering

Känns som om det var ett tag sedan jag uppdaterade .. Är lite dålig med det ibland. Vad har hänt? Inte så mycket nej. Lillen träffat sin pappa igen och lämnades själv där i några timmar. Gick ju hur bra som helst. M ska ha honom från lördag till söndag denna helgen, jag kunde nog inte varit mer nervös över det.. Men det kommer antagligen gå skitbra och så oroar jag mig helt i onödan. Jag vet ju att han kan ta hand om Liam, det gör han hur bra som helst när vi är tsm alla tre.

Idag har varit en jobbig dag kan man väl säga. Det känns som att jag bytt sida på något sätt, jag hatade honom så mycket innan för vad jag fick gå igenom. Praktiskt taget allt det som man SKA vara två under, har jag gått igenom ensam. Det sätter sina spår och jag tycker att jag hade rätt att vara arg. Visst, det är jag fortfarande men inte lika mycket. Synd bara att alla andra fortfarande är det .. Känns som att jag måste försvara honom hela tiden när jag också tyckte det var fel.. Bara för att jag känner som jag gör angående honom. Konstigt hur så många gamla känslor kan komma tillbaka så otroligt  fort. Dom kanske aldrig försvann?


Babysim idag

Idag var vi på babysim, det gick jättebra. Liam dök för första gången. Dvs att man trycker ner dom under vattenytan, vilket kan låta väldigt brutalt men det är faktiskt helt ofarligt & tillomed roligt. Liam älskade det och tjöt av skratt varenda gång. Kul att se sin plutt så glad! Han har ju faktiskt legat i vatten längre än vad han varit på land om man ska säga så.

Idag vill jag också klaga lite. Varför har man milslånga trappor upp till bussen? Sjukt jävla onödigt. Så måste man be helt främmande människor om hjälp med att bära upp barnvagnen varenda gång man ska på & av. Otroligt jobbigt. Men iaf ett stort tack till de människor som faktiskt hjälper till, många som bara sitter och stirrar som om jag skulle kunna flyga upp med vagnen själv .. Assholes.

Imorgon bär det av in till Malmö så liten ska få träffa far sin. Är fortfarande nervös över helgen, då lillen ska vara hos M under en natt själv. Utan mig!! Usch plutten kommer ju sakna mig.. Det är iaf vad jag inbillar migsjälv. Men nu blir det film och lite godis. Godkväll!


Avskrivning på hög nivå

Jag borde sova för jag ska upp tidigt, men jag vill inte. Jag funderar mycket om kvällarna och också så denna kväll.. Varför är det så att så många vänner försvinner när man blir gravid? Är det för att tanken på att dem själva skulle få barn skrämmer dem, eller att Michelle jag var förut försvinner? Det är ju inte så. Att jag försvinner då, jag förändras på många olika sätt men är ändå precis likadan som förut på vissa punkter. Jag är mer ansvarsfull och har kanske insett lite mer vad livet går ut på, & jag kan säga som så att det är inte alls vad jag trodde det var för två år sedan.

Ändå försvinnerna vännerna, en efter en. Pojkvännen också för den delen. Varför blir det så? Är det som att man går med i tråkiga klubben när man blir mamma? Jag kanske inte gör lika vågade beslut som förr, men det ska jag inte heller göra, jag är en mamma! Det är meningen att jag ska vara en förebild för min son, något han ska se upp till och vara stolt över. Kommentarer som; "Men lämna honom hos din mamma eller något så går vi och festar!" eller "Hans pappa kan väl ha honom någon gång? Kom så super vi oss fulla!" Gör mig bara så förbannad! NEJ, jag har inte längre samma behov av att gå ut och supa mig redlös för att sedan vakna upp nästa morgon med baksmälla och ångest, för att man inte kommer ihåg vem det var man kysste kvällen innan.

Jag går ut enstaka gånger, och då med mina närmaste vänner för att UMGÅS. Det handlar inte längre så mycket om spriten och killarna, det handlar om det sociala. Jag ser mig själv som ett rätt ensam person, och det är inte många som förstår sig på mig. Den senaste tiden har det inte varit någon alls..

Som sagt så har jag börjat förstå lite mer vad som är viktigt och vad som inte är så himla viktigt längre. Och när jag vaknade upp ur denhär tonårsdrömmen och insåg vad jag spolat bort för att jag aldrig tänkte mig för och bara levde i nuet, trodde jag att jag skulle dö. Den fysiska smärtan i bröstet när man insett att man föralltid förlorat något som betydde allt. Killen som man såg i ögonen och helt plötsligt insåg meningen med livet. Killen jag aldrig kände mig ensam med, han som förstod mig. Han bedrog jag. Fyfan säger jag bara. Usch! Jag älskar dig.
& jag ångrar allt. Förlåt mig.

Nu har detta helt drivit ifrån ämnet jag tänkte skriva om, och som vanligt ber jag om ursäkt för mina tankspridda och osammanhängande inlägg! Ni är så välkomna att skälla på mig, för ikväll känns det som att jag förtjänar det.


Normal ändå

Skönt att höra att jag är någorlunda normal ändå! Är tydligen inte bara jag som tycker att ljudet höjs under reklamen. Något vi verkar eniga om är att det är extremt störigt.

Idag har jag haft en riktigt tvättdag och tvättat ALLT, känns bra men ändå jobbigt för nu vet jag att jag har ett ton kläder att vika imorgon. Men det blir efter babysimmet, som lillen verkligen älskar. Kan verkligen ta och rekomendera babysim, nästan alla barn älskar det.

Känner mig väldigt besviken på mina vänner. Hur säger man egentligen till en vän att det är dags att skärpa till sig?


Filmtips: Brokeback Mountain


Funderat lite

Har ni tänkt på, hur dom alltid höje volymen i reklampauserna? Så sitter man och håller på att somna till så då jävlar väcks man av reklamen! Som den tv-tönt jag är har jag givetvis lagt märke till dethär, och det irriterar mig otroligt! Varför? Onödigt.

Ingen annan än jag som stör mig på dethär?


Regna lite kanske?

Och så var regnet tillbaka. Var meningen att jag skulle få en massa uträttat idag men när vädret är kass försvinner all lust till någonting.

Och Liam är en liten Damien idag också.. På något sätt har han lyckats bli så himla pappig på denna korta tiden. Har stora problem med honom och han träffar ju inte sin pappa så ofta. Nu vaknade han och så börjar helvetet om igen, gnällunge! Ändå älskar man honom så äckligt mycket.


whoops.

Ska passa på att be mina läsare om ursäkt för mitt smärre sammanbrott igår. Det är inte så lätt alltid, och jag hoppas ni som inte känner mig tycker att jag är alltför skum! Jag är faktiskt fullkomligt normal, tro de eller ej!

Idag irriterar jag mig på irriterade människor som tar ut sin irritation på människor som inte alls förtjänar den! Precis vad jag brukar göra tycker kanske de som känner mig, men då ska jag fan ändra på det. Intre trevligt alls, usch. Blivit ett offer för några stycken idag känns det som. Dra ut pinnen ur röven vafan!

Killen som jag skrev om igår vill jag helst inte nämna här. För både mitt och hans privatliv, kan säga som så att jag gav honom ett val igår och får se vad han säger om det. Jag tror verkligen att det skulle fungera, jag är så annorlunda som människa idag. Menmen nog om det. Vill helst inte tänka på det.

Ikväll blir det myspys med sonen min. Dock ska han sova klockan 8, men tänkte att han skulle få nanna i min säng inatt. Det är så himla mysigt att ha en varm liten bebiskropp brevid sig i sängen. Man känner sig så mycket mindre ensam. Och så tacksam över att man har den turen att få en sådan perfekt son. Nej nu får jag sluta skriva innan jag blir alldeles känslomässig!

Åter igen ber jag om ursäkt för att mina blogg inlägg ofta är väldigt svårfattade.


Saknad

När varenda cell i min kropp skriker efter honom, vill krama honom, kyssa honom, hålla honom. Är det då inte rätt? Är det då inte det jag ska göra? Varför kan ingen annan än jag se hur fel det är att det inte är vi två?

Du kan inte ha glömt. Jag har inte glömt, kommer aldrig glömma. Hur kan jag?

När hela min kropp saknar dig.


Ice cold

Och så var det egentid på hög nivå! Lillen sover sen ett tag tillbaka så nu kan jag göra lite egengrejer ! Vi var och handlade till lillen idag, blev en massa barnmat. 25 barnmatsburkar... dyra unge! Nu har han iaf så det räcker. Imorgon ska jag, lillen & M hem till liams gammelmormor. Det ska hur mysigt som helst, älskar henne. Helt otroligt snäll är hon!

Många som ställt frågor om mig & M, och nej det blir inte vi två igen. Jag hade antagligen varit villig att försöka för liams skull, och kanske för att många känslor fortfarande finns kvar. Men M är inte kvar på samma ställe, och är en helt annan person idag än vad han var förut. Han är inte MIN längre, inte den killen jag föll för. Tyvärr, för den killen var perfekt!

M ska ha liam själv nästa helg. Från lördag till söndag. Är supernervös men hoppas att det kommer gå bra .. Kommer antagligen ringa 5876596588 ggr för att kolla att allt är okej. Men jag vet att han kommer klara det.. innerst inne vet jag ju det. Han nattade honom själv senast vi träffades och hade superbra hand om honom hela kvällen. Det blir nog bra.

Gjorde ett test innan idag förresten, resultatet var väl något deprmerande!

Du bär på en sorg som du inte kan kontrollera. Du döljer den bra med din fasad men en person som kan träffa din svaga punkt kan få dig att falla som en korthus.


RSS 2.0