En dålig ursäkt

Ja, kass ursäkt för att jag inte varit så aktiv här som jag kanske borde. Men är bara så himla mycket med flytten, bråk & en massa känslor som inte alls borde finnas här. Jag älskar min pojkvän, de gör jag verkligen.
 Men alla har väl sina svackor antar jag. Och jävla dig som aldrig kan låta mig vara ifred, du finns alltid i mitt huvud.

Idag har jag städat massa. Jobbigt, men skönt när det är gjort. Verkar som min lägenhet stökar ner sig själv .. Okejdå, det är väl jag också lite.

Imorgon kommer mamma & pappa och så ska vi lasta in säng, soffor och lite andra grejer i släp och köra det till kära skåne. Har faktiskt varit rätt skönt här uppe ändå, fast det är lite avsides. Har ju haft älskling och lillen med mig och det underlättar massor.


I Ronneby

Hade visst internet här i Ronneby iaf. Nu är jag älsk och lilln uppe i min lägenhet, skulle egentligen börjat packa men det har väl inte gått så bra. Just nu håller jag på med tvätten och kollar film. Sex and the city, the movie. Verkligen en bra film, älsk ser den för första gången nu, & lillen nannar sött.

Senare ska vi gå en promenad så lillen ska vänja sig mer vid sittvagnen. Liam har dragit ner sina nattmål till ett om natten, vilket uppskattas enormt. Vi stannar antagligen tills på söndag, sen ska vi tillbaka till kära skåne. Och framförallt, Malmöfestivalen! Tyck jag är löjlig, bryr mig inte det minsta, men jag är såå förälskad i Malmöfestivalen, och detta året kommer jag att gå med min son. Underbart!


Grattis till min lilla älskling!

Idag blir min ögonsten hela 5 månader ! Shit vad tiden gått. Känns som det var igår jag låg och krystade för fullt.

Det blir Ronneby imorgon istället, har inget internet där så ni kommer inte höra från mig på ett tag. Men uppdaterar så fort jag kommer hem igen :) .

Inatt åt lillen två gånger igen .. Det går lite fram och tillbaka med detdär. Hoppas på en bra natt inatt istället. 

Infogar en bild på lillen från när han var ca 2 månader, sötsak !


                                        

09 - 07 - 25

Mysig dag idag. Vaknade upp brevid älskling, något jag saknat länge. Efter vår övergoda frukost kom alex över, och vi gick & käkade kycklingsallad. Liite nyttig får jag försöka vara ... är sämst på att banta.

Sen har jag bara myst med lillen och älskling. Liam har ätit bra idag, han praktiskt taget slängde i sig både gröt och middag. Ett bra tecken antar jag. Nu ska han snart få kvällsmålet och sova sött, förhoppningsvis hela natten.

Lägger in en bild från när älsklingen och lillen kollade TV, älskar er två mest. Imorgon åker vi till Ronneby.

Godnatt!




Älskling är hemma !

Glömde uppdatera igår, vi kom hem så himla sent. Älskling är här nu !
Jag åkte in till Malmö igår vid halv ett ungefär, träffade Evve och så gick vi in på Entré. Köpte först ett halsband till älskling, ett kors eftersom hans gamla hade gått sönder. Sen blev lillen hungrig så det var bara till att dra fram biffstroganoff-purrén och sätta sig ner på en bänk i de stora köpcentrat. A mummy's gotta do what a mummy's gotta do. Men det gick bra det också, och det bar av vidare till H&M. Där handlade jag en översöt body till lillen, snobben!

Vi gick vidare till The NewYorker, vilket btw är en riktigt bra affär! Hittade skitmycket fina grejer där, och där var riktigt mycket folk. Menmen, köpte bara två tröjor. Sen skulle Evve iväg på konsert och jag gick och träffade Anna. Hon var bakis, vilket är lika med hungrig, så hon käkade på BK och jag hänkade.

Sen gick vi verkligen världens promenad, först upp till triangeln sen vidare till mölletorget, folketspark och sen tillbaka till värnhem. Pratade också med M, men han hade inte tid att träffa sin son. Surprise! Iaf, älskling var påväg hem och det var allt jag brydde mig om.

Klockan elva först fick jag träffa min älskling! Aaah vad jag längtat efter honom. Jag fick en limpa cigg och en lacoste parfym, luktade övergott. Nu ligger älsklingen med lillen på golvet och leker, och vi väntar på frukost. Ägg & bacon !


Ha en trevlig lördag folket.


09 - 07 - 24 , Shopping !

Natten gick över förväntan, lillen sov hela natten! Han vaknade och åt kl 5 , men det räknar jag som hela natten, han somnade vid nio ungefär. Nu ligger han på sin madrass och leker nöjt med sina leksaker. 

Jag ska snart äta frukost, sen bär det av till Malmö för lite shopping med Evve. Älskling kommer hem idag !  (Ja, jag vet att jag upprepar migsjälv men guuuud vad jag saknat honom) 

Uppdatering kommer senare om hur dagen gått :) 

Min kära broder kom hem idag

Idag har varit en konstig dag. Rolig, men ändå rätt konstig. Min kära lillebror kom hem idag, han är lite weird men ändå min bror. Han hade också med sig en önskelista, till sin födelsedag, som btw är den 23 december (!) . Bara för att vara säker på att ingen missade vad han önskade sig. Den var så himla rolig så jag tänkte lägga upp den här.


Kens önskelista

1. Dator hos pappa!! (För jag ska ju bo hos han ju, kan behövas för lite privata saker och skolarbete och lite spel för det måste man ha )

2. Stjärnkikare!! Man kan köpa en begagnad eller köpa i butik. MÅSTE HA DEN!!! DET ÄR FETT!! Ps: Ken är bäst.

3. Caaaaaaash ( pengar för den som ente kan engelska )    Okej, gief cash 5-7 tusen så ska de nog funka. skojja bara, ge mig det ni har så är de chiiill!!

4. Hmm,... Justdet! Dataskärm, PLATT ÄR ETT MÅSTE.

5. Okej, jag önskar att jag får allt detta 3-4 saker är inte så mycket men det betyder mycket för mig om jag får dehär, jag fyller ju bara år en gång om året liksom, så WTF spend ya money on me!!


Haha är han inte underbar ?  Men du har ju givetvis rätt Ken! 3-4 saker är ju inte så mycket .. eller ?


Ett tag efter Ken kommit kom alex över och hälsade på lite. Vi lekte med lillen och snackade massor. Det ena ledde till det andra & helt plötsligt stod jag ute i trädgården i trosor och linne i full färd med världens vattenkrig. En halvtimme och flera kannor vatten senare var vi färdiga & lillen sov fortfarande.

Nu sitter jag och tittar på Sex and the city medans lillen sussar sött. Undrar hur natten kommer bli .. han har fått rätt stora portioner idag så jag tycker han borde kunna sova en hel natt nu, men räknar inte med något. Kommer med uppdatering om hur de gick imorgon. På tal om imorgon så blir det shopping med Evve, och sen möta älskling som kommer hem från Prag! Äntligen!

Godnatt folket

09 - 07 - 23 , Trötta mamman

Jag kom att tänka på en sak. Ni kanske undrar varför det står Shelly och inte Michelle? Shelly är ett smeknamn som M gav mig under vårt förhållande. Även efter vårt förhållande tagit slut har det lixom hängt med mig ändå, så jag kallas Shelly!

Idag är jag verkligen en trött mamma. Liam har börjat sova väldigt oroligt på nätterna .. Inatt åt han två gånger och vaknade därimellan ca 7 gånger bara för att vaggas om till sömn. Vilket resulterar i en väldigt trött mamma. Jag förstår bara inte varför, han har alltid ätit på nätterna men de senaste veckorna har de blivit fler & fler "sova hela natten" - nätter, och jag har varit såå glad och tänkt att nu äntligen börjar han sova hela nätter! Och så kommer detta, som ett fett bakslag. Detta var 5 natten i rad han gör såhär. Får hoppas det är någon period som går över. 

Imorgon kommer min älskade pojkvän hem! Huh, vad jag saknat honom!! Nu får han aldrig aldrig mer åka någonstans utan mig & lillen.  


Liam alldeles nyfödd!



Lillen bara någon sekund gammal, söt redan då !




Ca 2 månader gammal , shit vilken sötunge!



Mammas älskling sussar sött!



Älsklingen sussar!

Bloggen fixad!

Som ni ser så är bloggen fixad och den blev superfin tycker jag. Stort tack till Annalisa och hennes pojkvän Freddy som fixat den!

Idag har det inte hänt så mycket, har varit ute på en promenad med lillen och en av hundarna. Vi blev uppätna av mygg och sen började det givetvis att regna. Toppen, verkligen !

Bestämde mig idag för att jag skulle gå ner några kilon. Väger visserligen mindre än innan jag blev gravid, men kroppen är allt annat än trimmad! Det gick ju super.. Likaväl skulle jag ändå handla en Ben&jerry glass. Btw, Strawberry cheesecake är skitgod!
Så nu har jag ätit en fjärdedel av den, plus en stor portion till middag också. Till mitt försvar har jag faktiskt gått en promenad idag. Men imorgon... dååå ska jag ta tag i det. Tänker inte hårdbanta, utan helt enkelt dra ner på kalorierna och röra på mig mer.

Bjuder på en bild från promenaden, Liam, alltid lika förvånad över att se mamma kika ner i vagnen!



This is just the start.

Så, då har jag börjat blogga. Trodde aldrig jag skulle börja blogga faktiskt, såg aldrig det som min grej.
För dom som inte känner mig (om nu några läser här överhuvudtaget) Michelle heter jag. Jag är 17 år gammal, när jag var 16 år den 26 februari föddes min son, Liam.

Jag och Liams pappa, ( Vi kan kalla honom M på denhär bloggen ) är inte tillsammans. Det tog slut ungefär i samma veva som jag fick veta att jag väntade barn. M har aldrig träffat Liam och jag tror inte han kommer göra det heller. Ingen större skada skedd enligt mig. Jag har en ny pojkvän, Alexander. Han är jätteduktig med Liam och är enligt mig allt Liam behöver i pappaväg.

Jag har lite kontakt, väldigt lite kontakt med M's familj. Både hans mormor och syster har träffat Liam och säger som alla andra att han är en kopia av sin pappa. Jag har en lägenhet uppe i Ronneby, Blekinge där jag bott sen lillen var 4 dagar gammal. Blev dock väldigt ensamt och nu har jag sagt upp min lägenhet och bor numera i Dalby, i väntan på att få lägenhet i Malmö. Älskar Malmö, och har min pojkvän där så just nu känner jag att det blir bäst att bosätta sig där.

Jag kommer försöka vara så aktiv som möjligt på denna bloggen och ge er en liten inblick på hur livet som ung mamma kan se ut!


RSS 2.0